Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayat1kumar | Rollingci Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,369
2,107
113
Hala adama laf etmeyin la napsa yaranamaz çekiliş için shellaca atmis 3k bide burda roll yaptiriyo

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,429
12,444
113
sen sanırım kullandığın avatar şekline büründür birader filmlerde olur o be :)
Rahatsız misin sen birader, adam kendi açıklama yaptı. Sen beni tanımıyorsun ben seni tanımıyorum laf sokma hakkını kendinde nerden buldun

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Bankadan paycoya geçsin siteye atıp başlıyorum arkadaşlar yeni konu açarım

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,011
3,956
113
Rahatsız misin sen birader, adam kendi açıklama yaptı. Sen beni tanımıyorsun ben seni tanımıyorum laf sokma hakkını kendinde nerden buldun
laf sokma derdinde değilim ama herkesin adama yüklenmesine ayar oldum, bu adam dünden beri 30 40 k para dağıttı hala birşeyler yapma derdinde ama insanların nankör davranması ( sana özel değil ) irilti ertti. ayrıca tavrın hiç hoş değil. avukat falan bıurası forum ve herkes yazılan herşeye yprum yapabilir. diyeceğin özel ise kimse yorum yapmasın istiyorsan dm denilen birşey var dm atabilirsin . bilmem detaylı anlatabildim mi?

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,096
2,217
113
Rol yapacaklara simdiden Bol şans seçilmiş daha fazla uzatmanın anlamı yok adam secmis

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,429
12,444
113
laf sokma derdinde değilim ama herkesin adama yüklenmesine ayar oldum, bu adam dünden beri 30 40 k para dağıttı hala birşeyler yapma derdinde ama insanların nankör davranması ( sana özel değil ) irilti ertti. ayrıca tavrın hiç hoş değil. avukat falan bıurası forum ve herkes yazılan herşeye yprum yapabilir. diyeceğin özel ise kimse yorum yapmasın istiyorsan dm denilen birşey var dm atabilirsin . bilmem detaylı anlatabildim mi?
Yok anlatamadin birader. Konuyu burada kapatıyorum. İyi geceler sana

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,369
2,107
113
Salla bosver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...