- 61,793
- 31,027
- 113
Kimseyi yadırgama hayatta ben çok gördüm senin gibi böyle konuşanları Bir sene sonra 2 sene sonra gördüm çok kötü haldelerAllaha şükür düşmedim düşmemde dostum inşallah
Kimseyi yadırgama hayatta ben çok gördüm senin gibi böyle konuşanları Bir sene sonra 2 sene sonra gördüm çok kötü haldelerAllaha şükür düşmedim düşmemde dostum inşallah
Ha şunu da söyleyeyim kendim için değil Ha o tür insanları o şekil bakıyorsun ya Emin ol senden çıkmasa ya çocuğundan çıkıyor ya birinden çıkıyor senin çok yakınından birinden Bak buna emin olAllaha şükür düşmedim düşmemde dostum inşallah
herkes kendine yakışanı yapar kral kimseyi yadırgadığım yok sağolasınKimseyi yadırgama hayatta ben çok gördüm senin gibi böyle konuşanları Bir sene sonra 2 sene sonra gördüm çok kötü haldeler
aynen öuyleHa şunu da söyleyeyim kendim için değil Ha o tür insanları o şekil bakıyorsun ya Emin ol senden çıkmasa ya çocuğundan çıkıyor ya birinden çıkıyor senin çok yakınından birinden Bak buna emin ol
Çünkü çok gördüm öyle insanları karı koca mesela burada birinin hakkında konuşuyor şunun çocuğu böyle yapmış bunu çocuğu böyle yapmış Yemin ediyorum sana bak bunlara çok şahit oldum öyle konuşanların çocuğu düşüyor mesela ondan sonra Ailesi komple dağılıyor bir iki aileye öyle şahit oldukaynen öuyle
çok kötü birşey kral Allah kimseye yaşatmasın yaşattırmasınÇünkü çok gördüm öyle insanları karı koca mesela burada birinin hakkında konuşuyor şunun çocuğu böyle yapmış bunu çocuğu böyle yapmış Yemin ediyorum sana bak bunlara çok şahit oldum öyle konuşanların çocuğu düşüyor mesela ondan sonra Ailesi komple dağılıyor bir iki aileye öyle şahit olduk
Düşmanıma bile net konuşuyorum her gün belanın içindeyim belayı ters yapıyorum nasıl oluyorsa bilmiyorum çok kötü bir durum cinayet işleyecek duruma geliyor insan benim çok yakınımda Bir tane arkadaşım hiç beklemezdim bundan 5-6 ay önce bir tanesini kafasını kesti ev arkadaşının hayat bu Kimin ne olacağı hiç belli olmuyorçok kötü birşey kral Allah kimseye yaşatmasın yaşattırmasın
kral bende adam yaralamadan içeri girdimde çok kötü biryer insanın kendisini öldüresi geliyor vallaha yaDüşmanıma bile net konuşuyorum her gün belanın içindeyim belayı ters yapıyorum nasıl oluyorsa bilmiyorum çok kötü bir durum cinayet işleyecek duruma geliyor insan benim çok yakınımda Bir tane arkadaşım hiç beklemezdim bundan 5-6 ay önce bir tanesini kafasını kesti ev arkadaşının hayat bu Kimin ne olacağı hiç belli olmuyor
Düşün yani demin söylediğimi hiç beklemezdim 10 senedir 15 senedir çocuğu tanıyorum neredeyse onu bu ülkeye sokanın Allah belasını versinkral bende adam yaralamadan içeri girdimde çok kötü biryer insanın kendisini öldüresi geliyor vallaha ya
Kimseyi kınamamak lazım haklısın...Çünkü çok gördüm öyle insanları karı koca mesela burada birinin hakkında konuşuyor şunun çocuğu böyle yapmış bunu çocuğu böyle yapmış Yemin ediyorum sana bak bunlara çok şahit oldum öyle konuşanların çocuğu düşüyor mesela ondan sonra Ailesi komple dağılıyor bir iki aileye öyle şahit olduk
Vallahi öyle Yasin şahit olmasam belki inanmam da şahit oldum yani bunlaraKimseyi kınamamak lazım haklısın...
Bilirim Muro.. bilirim..Vallahi öyle Yasin şahit olmasam belki inanmam da şahit oldum yani bunlara
Kombine miydi biri geldi sadeceSu maçlardan gol gelirse bi 250 atıyım sana rahat rahat 1tlden oyalanırsın yanlız trx atabilirim Ekli dosyayı görüntüle 915382
Yasin bir şey soracağım ya bu iki katı ödeyen Siteler var mesela ilk çekimlerde iki kat ödüyor hangi Siteler bunlar ya biliyor musun Biliyorsan şuraya yaz da çekmeye çalışayım GündüzBilirim Muro.. bilirim..
Takip ettin yani konuda yoktun Ne ara takip ettin 😄Kombine miydi biri geldi sadece
Muro hiç aklımda yok inan . Görürsem yazarım kral 👍🏻Yasin bir şey soracağım ya bu iki katı ödeyen Siteler var mesela ilk çekimlerde iki kat ödüyor hangi Siteler bunlar ya biliyor musun Biliyorsan şuraya yaz da çekmeye çalışayım Gündüz
Adamsın bir tane epik bayi herhaldeMuro hiç aklımda yok inan . Görürsem yazarım kral 👍🏻
Maclara bakarken buraya dönmüyorum cok. O gol olanda simdi oldu zatenTakip ettin yani konuda yoktun Ne ara takip ettin 😄