- 61,793
- 31,027
- 113
Allah senden razı olsun adamsın var ya 3 ayda bitiyor ya bugün gidiyorum Mart'ın 13'ünde gidiyorum dosyayı kapatıyorum denetimdeAllah kazasız belasız Denetimi bitirmeyi nsip etsin sana dost
Allah senden razı olsun adamsın var ya 3 ayda bitiyor ya bugün gidiyorum Mart'ın 13'ünde gidiyorum dosyayı kapatıyorum denetimdeAllah kazasız belasız Denetimi bitirmeyi nsip etsin sana dost
Oyuna girdim 500 Spin eklemiş 2 TL de Sweet duzTitobet mesaj gelmiş daha önce deneme bonusu kullanmış ama çekim yapmamış işlemi olmayana tekrar deneme bonusu veriyor 1000 TL denemek isteyen varsa baksın titobet464.com
Sart nedirOyuna girdim 500 Spin eklemiş 2 TL de Sweet duz
Promosyonlara bak görürsün zatenSart nedir
Bana yokmmuMuro günaydın kral
Sana da günaydınların en güzeli apo dostBana yokmmu
10 bana 5 Yasine sana yok 😄Bana yokmmu
Jojo matbet Beni dün deli etti arada girdim böyle kafam ayıldığında kota denk geldik hiçbir şekil vermiyor betcome zaten promosyon koduna uygun değilsiniz diyor anasını bir daha kot kovalamayacağım kot kovalarken anasını satayım No bonus oluyorum gerek yok 😄10 bana 5 Yasine sana yok 😄
Kod olayı kafa şişiriyor zaten Muro.Jojo matbet Beni dün deli etti arada girdim böyle kafam ayıldığında kota denk geldik hiçbir şekil vermiyor betcome zaten promosyon koduna uygun değilsiniz diyor anasını bir daha kot kovalamayacağım kot kovalarken anasını satayım No bonus oluyorum gerek yok 😄
Gerek yok ya ben zaten Yavaş yavaş toparlanmaya başlarım denetim az kaldı bitmek üzereKod olayı kafa şişiriyor zaten Muro.
Sana da günaydınların en güzeli apo dost
Herkese var şakire yok10 bana 5 Yasine sana yok 😄
HhaahhaHerkese var şakire yok![]()
Günde 1 kez ondanŞu jojo söyle ikinci kodu neden vermiyor Ekli dosyayı görüntüle 915845
Ben duydum her kotta alanlar var yaGünde 1 kez ondan
Bazen veriyor şans işiBen duydum her kotta alanlar var ya