- 7,067
- 1,113
- 113
şişko lolcü bırak artık şu oyunu oynamayıbende khazix show yapayim bari
şişko lolcü bırak artık şu oyunu oynamayıbende khazix show yapayim bari
U yneden yattın kral
adam değilsin muro .
Bir daha bu lafı kullanırsan seni çok kötü bozarım bir daha muhattap olma adamlığını sana fazlasıyla gösteririmadam değilsin muro .
yasuoyla topta dari ve trundlea feedleye feedleye kendimi taşıttım 2 oyundur win aliyorum plat elo baslattı yeni sezon tam çerez bizlik değil bu elo birkaç güne elmasa cıkarımşişko lolcü bırak artık şu oyunu oynamayı
24 saat içinde oynanmazsa iptal olur Muro@Passion90 şansımı sya telefonu kıracağım ya Böyle bir şey olabilir mi ya gündüz 200 TL atmıştım kaybettim kayıt bonusu talep ettim Bir iki saat önce bir maçı aldım öyle unutmuşum bir girdim siteye maç daha sonuçlanmamış araştırdım maç kesilmiş yazıyor E bu ne olacak şimdi
çok toxic var kral o elolarda yavyasuoyla topta dari ve trundlea feedleye feedleye kendimi taşıttım 2 oyundur win aliyorum plat elo baslattı yeni sezon tam çerez bizlik değil bu elo birkaç güne elmasa cıkarım
Kayıp bonusu Bu geri hesaba geçer mi ki kayıp oldu Bonus bu ana hesap değil ki23 saat içinde oynanmazsa iptal olur Muro
işin esprisindeyiz şaka yapıyoruz gerçek algılıyorsun murocumBir daha bu lafı kullanırsan seni çok kötü bozarım bir daha muhattap olma adamlığını sana fazlasıyla gösteririm
Geçer Muro free bet değil 👍🏻Kayıp bonusu Bu geri hesaba geçer mi ki kayıp oldu Bonus bu ana hesap değil ki
Kral beni tanı öyle konuş Ben çocuk değilim buradaki çoluk çocukla da karıştırma Beniişin esprisindeyiz şaka yapıyoruz gerçek algılıyorsun murocum
Prevet Kral nasıl diyeyim spor kayıp bonusu BuGeçer Muro free bet değil 👍🏻
plat yine iyi gold ve aşağısı bitmiş herkes birbirini trollüyor sıfır hesap açtım 30 lvl yaptım tek ciftte silver atadı kuranıma 1.5 2 senedir tamamen elmas 1-2 takılıyorum ama ben böyle bisi gormedim o kadar kötüler ki kendi takımın sana düşman ne lane freeze bilen var ne baska bisey dk 15-20 de inhibitor aciyor adamlar bunun üstüne bisi daha demiyorumçok toxic var kral o elolarda yav
kardeşim işin esprisindeyim şaka yapıyorum ama üstüne alınma ama uy kullanana adam demem dostum üstüne alınma amaKral beni tanı öyle konuş Ben çocuk değilim buradaki çoluk çocukla da karıştırma Beni
Birşey olmazPrevet Kral nasıl diyeyim spor kayıp bonusu Bu
Bir gün düşersen anlarsınkardeşim işin esprisindeyim şaka yapıyorum ama üstüne alınma ama uy kullanana adam demem dostum üstüne alınma ama
sal lolü gir valoya kanka valla çok tilt bir oyun sinir bozucu lolplat yine iyi gold ve aşağısı bitmiş herkes birbirini trollüyor sıfır hesap açtım 30 lvl yaptım tek ciftte silver atadı kuranıma 1.5 2 senedir tamamen elmas 1-2 takılıyorum ama ben böyle bisi gormedim o kadar kötüler ki kendi takımın sana düşman ne lane freeze bilen var ne baska bisey dk 15-20 de inhibitor aciyor adamlar bunun üstüne bisi daha demiyorum
Anladım YasinBirşey olmaz
Allaha şükür düşmedim düşmemde dostum inşallahBir gün düşersen anlarsın