Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,793
31,027
113
@Passion90 şansımı sya telefonu kıracağım ya Böyle bir şey olabilir mi ya gündüz 200 TL atmıştım kaybettim kayıt bonusu talep ettim Bir iki saat önce bir maçı aldım öyle unutmuşum bir girdim siteye maç daha sonuçlanmamış araştırdım maç kesilmiş yazıyor E bu ne olacak şimdi

Ekli dosyalar

Passion90

SensiZ... 3662....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,518
16,815
113
@Passion90 şansımı sya telefonu kıracağım ya Böyle bir şey olabilir mi ya gündüz 200 TL atmıştım kaybettim kayıt bonusu talep ettim Bir iki saat önce bir maçı aldım öyle unutmuşum bir girdim siteye maç daha sonuçlanmamış araştırdım maç kesilmiş yazıyor E bu ne olacak şimdi
24 saat içinde oynanmazsa iptal olur Muro

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,984
16,874
113
çok toxic var kral o elolarda yav
plat yine iyi gold ve aşağısı bitmiş herkes birbirini trollüyor sıfır hesap açtım 30 lvl yaptım tek ciftte silver atadı kuranıma 1.5 2 senedir tamamen elmas 1-2 takılıyorum ama ben böyle bisi gormedim o kadar kötüler ki kendi takımın sana düşman ne lane freeze bilen var ne baska bisey dk 15-20 de inhibitor aciyor adamlar bunun üstüne bisi daha demiyorum

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,190
1,135
113
plat yine iyi gold ve aşağısı bitmiş herkes birbirini trollüyor sıfır hesap açtım 30 lvl yaptım tek ciftte silver atadı kuranıma 1.5 2 senedir tamamen elmas 1-2 takılıyorum ama ben böyle bisi gormedim o kadar kötüler ki kendi takımın sana düşman ne lane freeze bilen var ne baska bisey dk 15-20 de inhibitor aciyor adamlar bunun üstüne bisi daha demiyorum
sal lolü gir valoya kanka valla çok tilt bir oyun sinir bozucu lol