- 7,065
- 1,110
- 113
alırım yavrumGel beni de esir alsana
alırım yavrumGel beni de esir alsana
Allah daha çok versintamamda dostum sıkayet acınca da diyorsunuz ki 1.5 saat bekleyemedin mi daha cekımı yeni vermissin yazıyorsunuz normalde 40 dkda odeyen adamlar inceleme detaylı falan diyorlar bende sikayet acmadan burda yazayım ki elimde kanıt olsun bu saatten beri odenmedigine dair diye buraya yazdım yoksa 3 saat önce hesap 0 dı ben parayla kendimi yüceltmem para her zaman ikinci plandır kımsenın 1 kurusunda gozumuz yok
öder kanka damabet sıkıntı etmetamamda dostum sıkayet acınca da diyorsunuz ki 1.5 saat bekleyemedin mi daha cekımı yeni vermissin yazıyorsunuz normalde 40 dkda odeyen adamlar inceleme detaylı falan diyorlar bende sikayet acmadan burda yazayım ki elimde kanıt olsun bu saatten beri odenmedigine dair diye buraya yazdım yoksa 3 saat önce hesap 0 dı ben parayla kendimi yüceltmem para her zaman ikinci plandır kımsenın 1 kurusunda gozumuz yok
Adres veriyorum hemen sana fatih Karagümrükalırım yavrum
karagümrüğü yakarım bakkAdres veriyorum hemen sana fatih Karagümrük
Bir de Küçükçekmece Kanarya iki taraftayımkaragümrüğü yakarım bakk
ooo kral sen heryerdesin laaBir de Küçükçekmece Kanarya iki taraftayım
Hadi İnşallah gelir o arkadaşa yardımcı olursunSu maçlardan gol gelirse bi 250 atıyım sana rahat rahat 1tlden oyalanırsın yanlız trx atabilirim Ekli dosyayı görüntüle 915382
inşallah kardeşim son 3k para kalmıştı onu katladım bir sekil 5 derken 60 yaptım hesapta 0 bunu beklıyoz kupon yapmaya para bile yok umarım betgar gibi belge falan istenmezöder kanka damabet sıkıntı etme
ne oynadın kral bunlaraSu maçlardan gol gelirse bi 250 atıyım sana rahat rahat 1tlden oyalanırsın yanlız trx atabilirim Ekli dosyayı görüntüle 915382
Türk Hava Yolları hızıma yetişemiyor adam beni 2 dakika önce örnek veriyorum Forum'da görüyor bir dakika sonra WhatsApp'ta görüyor örnek veriyorum yani bunları dışarıda da öyleyimooo kral sen heryerdesin laa
Adamsın dostSu maçlardan gol gelirse bi 250 atıyım sana rahat rahat 1tlden oyalanırsın yanlız trx atabilirim Ekli dosyayı görüntüle 915382
Metris cezaevinde yatarken bizim bir şarkımız vardı dostlarımızla cezaevindeki yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop dışarıdayızooo kral sen heryerdesin laa
inşallah kral kazancın daim olsun varoll şimdi bi cs gireyim bariinşallah kardeşim son 3k para kalmıştı onu katladım bir sekil 5 derken 60 yaptım hesapta 0 bunu beklıyoz kupon yapmaya para bile yok umarım betgar gibi belge falan istenmez
neden yattın kralMetris cezaevinde yatarken bizim bir şarkımız vardı dostlarımızla cezaevindeki yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop dışarıdayız
sağol kısmetHadi İnşallah gelir o arkadaşa yardımcı olursun
Sagol dostAdamsın dost
1 er golne oynadın kral bunlara
Olur reis cok tesekkur ederimSu maçlardan gol gelirse bi 250 atıyım sana rahat rahat 1tlden oyalanırsın yanlız trx atabilirim Ekli dosyayı görüntüle 915382
bende khazix show yapayim bariinşallah kral kazancın daim olsun varoll şimdi bi cs gireyim bari
inşallah gelir krall şans seninle olsunsağol kısmet
Sagol dost
1 er gol