Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

Passion90

SensiZ... 3662....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,518
16,815
113
Muro sabah sabah kanıma girdin aklıma düştü.. ne adamsın ya

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,793
31,027
113
Çünkü çok gördüm öyle insanları karı koca mesela burada birinin hakkında konuşuyor şunun çocuğu böyle yapmış bunu çocuğu böyle yapmış Yemin ediyorum sana bak bunlara çok şahit oldum öyle konuşanların çocuğu düşüyor mesela ondan sonra Ailesi komple dağılıyor bir iki aileye öyle şahit olduk

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,284
1,159
113
Çünkü çok gördüm öyle insanları karı koca mesela burada birinin hakkında konuşuyor şunun çocuğu böyle yapmış bunu çocuğu böyle yapmış Yemin ediyorum sana bak bunlara çok şahit oldum öyle konuşanların çocuğu düşüyor mesela ondan sonra Ailesi komple dağılıyor bir iki aileye öyle şahit olduk
çok kötü birşey kral Allah kimseye yaşatmasın yaşattırmasın

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
61,793
31,027
113
çok kötü birşey kral Allah kimseye yaşatmasın yaşattırmasın
Düşmanıma bile net konuşuyorum her gün belanın içindeyim belayı ters yapıyorum nasıl oluyorsa bilmiyorum çok kötü bir durum cinayet işleyecek duruma geliyor insan benim çok yakınımda Bir tane arkadaşım hiç beklemezdim bundan 5-6 ay önce bir tanesini kafasını kesti ev arkadaşının hayat bu Kimin ne olacağı hiç belli olmuyor

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,284
1,159
113
Düşmanıma bile net konuşuyorum her gün belanın içindeyim belayı ters yapıyorum nasıl oluyorsa bilmiyorum çok kötü bir durum cinayet işleyecek duruma geliyor insan benim çok yakınımda Bir tane arkadaşım hiç beklemezdim bundan 5-6 ay önce bir tanesini kafasını kesti ev arkadaşının hayat bu Kimin ne olacağı hiç belli olmuyor
kral bende adam yaralamadan içeri girdimde çok kötü biryer insanın kendisini öldüresi geliyor vallaha ya

Passion90

SensiZ... 3662....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,518
16,815
113
Kimseyi kınamamak lazım haklısın...