- 48,743
- 53,285
- 113
kim sinanAbicim dun sinan konu acmisti 1100 kazandi adam 600 dağıtım yapti valla parasi olmamasına rağmen bizim bole insanlara ihtiyacımız var harbiden
kim sinanAbicim dun sinan konu acmisti 1100 kazandi adam 600 dağıtım yapti valla parasi olmamasına rağmen bizim bole insanlara ihtiyacımız var harbiden
Peki o takip edenler foruma bir katkisi olmayan tiplerse roll takibini iş gibi gören insansa ki bunlardanda baya var çunkuOzaman senin dediğinde haksızlık oluyor işte
Diyelim adam roll açtı iki kişiye roll parası dedi
Konuda da çok sevdiği gözetlediği iki adam var
Ama konuda aktif değil bir iki mesaj yazmış diyelim
Birde konuyu baştan takip edip emek veren var
Sen gidip o yakın gördüğün iki adama atarsan hakkına girmiş oluon işte o takip edene de ayıp oluyor
O çok sevdiği iki arkadasına ayrı özelden dm atıp verecek kolluyorsa böyle kollanır
Bide tango gibi 1 saatte 450 k para kazanıp bedavadan bir kişiye 500 atmamak için direnen tiplerimiz var demi @butragueno suatımAbicim dun sinan konu acmisti 1100 kazandi adam 600 dağıtım yapti valla parasi olmamasına rağmen bizim bole insanlara ihtiyacımız var harbiden
Iste bende o yuzden sinirlendim adama en çok ben msj attim adamin beni görmemezlikten geldi diye sinirlendimOzaman senin dediğinde haksızlık oluyor işte
Diyelim adam roll açtı iki kişiye roll parası dedi
Konuda da çok sevdiği gözetlediği iki adam var
Ama konuda aktif değil bir iki mesaj yazmış diyelim
Birde konuyu baştan takip edip emek veren var
Sen gidip o yakın gördüğün iki adama atarsan hakkına girmiş oluon işte o takip edene de ayıp oluyor
O çok sevdiği iki arkadasına ayrı özelden dm atıp verecek kolluyorsa böyle kollanır
Bunlar boyle iste dost hain
Sende haklısın onunda çözümü basitPeki o takip edenler foruma bir katkisi olmayan tiplerse roll takibini iş gibi gören insansa ki bunlardanda baya var çunkuyanlis anlama ben misal roll actigimda en cok takip edene veririim dostuma ayri veririm kendim icin demedim ama o görüsede saygi duyarim
Biz olek o zaman😁Bide tango gibi 1 saatte 450 k para kazanıp bedavadan bir kişiye 500 atmamak için direnen tiplerimiz var demi @butragueno suatım
Iste o gelsin o zman tartisilir suan bir anlami yok yaniSende haklısın onunda çözümü basit
Hiçbir etkinlik yapmayan rolle katılamaz diye kural gelmeli ancak böyle çözülür burda
Ben o konuya baktım kendi liste yapmiş konuda alakasız 3 kişi seçmiş Hakan ve Senin hakkına girilmiş Hakana atmış en son sağlik olsun belki gözden kaçmış olabilir iyi niyetli olmak lâzım bazenIste bende o yuzden sinirlendim adama en çok ben msj attim adamin beni görmemezlikten geldi diye sinirlendim
Reis DM gelir misin ?Iste o gelsin o zman tartisilir suan bir anlami yok yani
Şaka Maka buna katılıyorurum .Daha önce de söyledim takip edip para alırsan roll acarsinSende haklısın onunda çözümü basit
Hiçbir etkinlik yapmayan rolle katılamaz diye kural gelmeli ancak böyle çözülür burda
Hayret lose olmussun
Cidden geçen gün yaşandı bu durum afam kaz buldu pokerde yoldu adamı saatlerce takip eden adama 500 lira atmadı @Yapabilirim de şahit, 😆Biz olek o zaman😁
Adam forumda bir tane etkinliği yok sürekli roll takip ediyorŞaka Maka buna katılıyorurum .Daha önce de söyledim takip edip para alırsan roll acarsin
Ya zaten fazla para muhabbetine giren insan değilim zaten adam vermiş zaten çoğuna ona lafım yok ama liste yaparken insan 1 kere degildi 2 defa bakar hak geçmesin diye yine köşesine bereketBen o konuya baktım kendi liste yapmiş konuda alakasız 3 kişi seçmiş Hakan ve Senin hakkına girilmiş Hakana atmış en son sağlik olsun belki gözden kaçmış olabilir iyi niyetli olmak lâzım bazen
Seni biliyorum abi ben genel söyledim. Adamlar her gün roll den para kazanıyor kimseye koklatmiylrCidden geçen gün yaşandı bu durum afam kaz buldu pokerde yoldu adamı saatlerce takip eden adama 500 lira atmadı @Yapabilirim de şahit, 😆
Sağol dost yattık amaBol şans terim
Nereye suatımNeyse herkese iyi geceler beyler
Hiç de olmazdım demi kardeşimHayret lose olmussun