Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fterim1905 // Kasa 250 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Aga roll sahibi her seferinde kendi yakın arkadaşlarını gözetir dediğin gibi olduğunda kendi aralarında paslasir dururlar bence çekiliş ama yaygara kopartmadan bi çekilişle sorun çözülür benim fikrimce
Çekilişe karşıyım ben
Foruma zerre katkısı olmayan kişiler e çıkınca ayar oluom
Adamlar forumu para için kullanıyor
Bir tane etkinliği yok çekilişi alıp gidiyor

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Roll sahibi konuda aktif hakkaniyetli seçip dm den özel iletişime geçip atacak ve konuda da kimse ben almadım bana gelmedi demicek para muhabbeti yapan da sorgusuz bir gün banlanıcak disiplin olmadığı yerde haksızlık başlar
Konu sahibi ugrasmak istemiyor cogu zaman zaten o yuzden listeci dagitimci gibi terimler ortaya cikiyor :)

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,698
4,888
113
Aga roll sahibi her seferinde kendi yakın arkadaşlarını gözetir dediğin gibi olduğunda kendi aralarında paslasir dururlar bence çekiliş ama yaygara kopartmadan bi çekilişle sorun çözülür benim fikrimce
Yav rol sahibinin hakkı o zaten ama kalkipda listeci onu yaparsa adaletsizlik o zaman olur rolü yapan kendi parasıyla yapıyor farklı biri yaptırır onzaman farklı dedin muhhaabetr girilirse

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Üşengeçlik nelere yol açıyor ama, 😄
Konu cok basit konu kitlenince sorunda kalmiyor konu sahibi guvendigi birine listede yaptirir dagitimda tamamiyla kendi insiyatifi her takip edenede ulasilamaz zaten imkansiz insanlarin daha once kendisine yarari dokunmus adami secmesi kadar dogal biseyde yok dost benim gorusum bu

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Konu cok basit konu kitlenince sorunda kalmiyor konu sahibi guvendigi birine listede yaptirir dagitimda tamamiyla kendi insiyatifi her takip edenede ulasilamaz zaten imkansiz insanlarin daha once kendisine yarari dokunmus adami secmesi kadar dogal biseyde yok dost benim gorusum bu
Ozaman senin dediğinde haksızlık oluyor işte
Diyelim adam roll açtı iki kişiye roll parası dedi
Konuda da çok sevdiği gözetlediği iki adam var
Ama konuda aktif değil bir iki mesaj yazmış diyelim
Birde konuyu baştan takip edip emek veren var
Sen gidip o yakın gördüğün iki adama atarsan hakkına girmiş oluon işte o takip edene de ayıp oluyor
O çok sevdiği iki arkadasına ayrı özelden dm atıp verecek kolluyorsa böyle kollanır

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,313
22,875
113
Ozaman senin dediğinde haksızlık oluyor işte
Diyelim adam roll açtı iki kişiye roll parası dedi
Konuda da çok sevdiği gözetlediği iki adam var
Ama konuda aktif değil bir iki mesaj yazmış diyelim
Birde konuyu baştan takip edip emek veren var
Sen gidip o yakın gördüğün iki adama atarsan hakkına girmiş oluon işte o takip edene de ayıp oluyor
O çok sevdiği iki arkadasına ayrı özelden dm atıp verecek kolluyorsa böyle kollanır
Abicim dun sinan konu acmisti 1100 kazandi adam 600 dağıtım yapti valla parasi olmamasına rağmen bizim bole insanlara ihtiyacımız var harbiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...