- 2,927
- 3,803
- 113
Yasin yetiyomu la onaNeyse ben yatıyorum. Para konusunu cok takmayın kafaya. Ne demiş eski Real Madrid'li sol bek marcelo;
"Dedemin cepte 1 doları bile yok ama bı oe kadar mutluydu." Önemli olan mutluluk gerisi boş
Yasin yetiyomu la onaNeyse ben yatıyorum. Para konusunu cok takmayın kafaya. Ne demiş eski Real Madrid'li sol bek marcelo;
"Dedemin cepte 1 doları bile yok ama bı oe kadar mutluydu." Önemli olan mutluluk gerisi boş
Çocuğu koysam marcelo kadar çocuğum vardı şuanYasin yetiyomu la ona
🤣🤣🤣Çocuğu koysam marcelo kadar çocuğum vardı şuan
Adamsın👍Çocuğu koysam marcelo kadar çocuğum vardı şuan
Listeye alınıp bana atilmayan 500 liradanmi bahsediyorsunCidden geçen gün yaşandı bu durum afam kaz buldu pokerde yoldu adamı saatlerce takip eden adama 500 lira atmadı @Yapabilirim de şahit, 😆
Adama dedik ya hani o kadar kazandın 500 lira fazla atsan ne olur dedik atmadı ya onu diyorum dost neyse görüşürüz yarına Allah'a emanetsinListeye alınıp bana atilmayan 500 liradanmi bahsediyorsun![]()
Görüşürüz dost o gün çok şeyler olduda neyse kapatalım konuyu gerek yok formda artık birşeyler değişmesi lazım neyse yarın görüşürüz iyi geceler dostAdama dedik ya hani o kadar kazandın 500 lira fazla atsan ne olur dedik atmadı ya onu diyorum dost neyse görüşürüz yarına Allah'a emanetsin
Zaten sağolsun @Novasky kalsaydı hepimiz almıştık 😄😄😄Nova dost adeletlidir adam gibi adamdir