- 16,127
- 17,928
- 113
O kişinin karakteri ile alakalı dostumO zaman da ganador konusu gibi olur dost kimseye ödül gitmez
Takip ettirip kimseye atmazsa roll de
O da onun şerefsizliği
O kişinin karakteri ile alakalı dostumO zaman da ganador konusu gibi olur dost kimseye ödül gitmez
Listeyi atan adam konu sahibi secti yaniYoo ben baktım konuya şimdi liste yapılmış
Tantana ondan kopmuş suatım
Çekilişe karşıyım benAga roll sahibi her seferinde kendi yakın arkadaşlarını gözetir dediğin gibi olduğunda kendi aralarında paslasir dururlar bence çekiliş ama yaygara kopartmadan bi çekilişle sorun çözülür benim fikrimce
Konu sahibi ugrasmak istemiyor cogu zaman zaten o yuzden listeci dagitimci gibi terimler ortaya cikiyorRoll sahibi konuda aktif hakkaniyetli seçip dm den özel iletişime geçip atacak ve konuda da kimse ben almadım bana gelmedi demicek para muhabbeti yapan da sorgusuz bir gün banlanıcak disiplin olmadığı yerde haksızlık başlar
Liste olmucak işte kime attıgını kimse bilmicek demek istediğim oListeyi atan adam konu sahibi secti yani
sagolasın dayıcımNova dost adeletlidir adam gibi adamdir
Üşengeçlik nelere yol açıyor ama, 😄Konu sahibi ugrasmak istemiyor cogu zaman zaten o yuzden listeci dagitimci gibi terimler ortaya cikiyor![]()
Yav rol sahibinin hakkı o zaten ama kalkipda listeci onu yaparsa adaletsizlik o zaman olur rolü yapan kendi parasıyla yapıyor farklı biri yaptırır onzaman farklı dedin muhhaabetr girilirseAga roll sahibi her seferinde kendi yakın arkadaşlarını gözetir dediğin gibi olduğunda kendi aralarında paslasir dururlar bence çekiliş ama yaygara kopartmadan bi çekilişle sorun çözülür benim fikrimce
O zman gelsin sahte etkinliklerListe olmucak işte kime attıgını kimse bilmicek demek istediğim o
2 Gün Banlısın Birdaha Daha dikkatlı konusacagını umuyorum DostumKonu sahibi ugrasmak istemiyor cogu zaman zaten o yuzden listeci dagitimci gibi terimler ortaya cikiyor![]()
Karakter meselesi suatım düzgün adam hakkını atar hakedeneO zman gelsin sahte etkinlikler![]()
Konu cok basit konu kitlenince sorunda kalmiyor konu sahibi guvendigi birine listede yaptirir dagitimda tamamiyla kendi insiyatifi her takip edenede ulasilamaz zaten imkansiz insanlarin daha once kendisine yarari dokunmus adami secmesi kadar dogal biseyde yok dost benim gorusum buÜşengeçlik nelere yol açıyor ama, 😄
Siklemiyor bile biziAz once bu yapildi en cok olay bunda oldu![]()
Başka platformda başarılar2 Gün Banlısın Birdaha Daha dikkatlı konusacagını umuyorum Dostum
Kimmis onlarSiklemiyor bile bizi
Ozaman senin dediğinde haksızlık oluyor işteKonu cok basit konu kitlenince sorunda kalmiyor konu sahibi guvendigi birine listede yaptirir dagitimda tamamiyla kendi insiyatifi her takip edenede ulasilamaz zaten imkansiz insanlarin daha once kendisine yarari dokunmus adami secmesi kadar dogal biseyde yok dost benim gorusum bu
@Fterim1905Kimmis onlar![]()
Sen adaletli adamsındırben aylık 1.5 k Usd Dagıtımcı + liste yaparım dedım Baskan süre istedi Halaoglu![]()
Abicim dun sinan konu acmisti 1100 kazandi adam 600 dağıtım yapti valla parasi olmamasına rağmen bizim bole insanlara ihtiyacımız var harbidenOzaman senin dediğinde haksızlık oluyor işte
Diyelim adam roll açtı iki kişiye roll parası dedi
Konuda da çok sevdiği gözetlediği iki adam var
Ama konuda aktif değil bir iki mesaj yazmış diyelim
Birde konuyu baştan takip edip emek veren var
Sen gidip o yakın gördüğün iki adama atarsan hakkına girmiş oluon işte o takip edene de ayıp oluyor
O çok sevdiği iki arkadasına ayrı özelden dm atıp verecek kolluyorsa böyle kollanır
1,5 k Usd assa yapmam HalaogluSen adaletli adamsındır
Yaparsın bacanak o işi