Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fterim1905 // Kasa 250 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Bazi konularda da hakki olmayan adam bile hakki varmis gibi algi yapabiliyor onlarida ayirt et dost :) bu ara cok türedi öyle
Shel ve Başkan ile konusucam roll konularını müsait zamanımda her rollde kavga çıkıyor otomatikman hakkı olmayanda istiyor hakkı olup da listeye alınmayanda oluyor Arkadaş arkadaşı kolluyor felan her türlü dolap dönüyor
Roll de liste işi kalkmalı Rollcü kimi isterse ona atacak dm den ve kime ne attığı bilinmicek en temizi bu

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Shel ve Başkan ile konusucam roll konularını müsait zamanımda her rollde kavga çıkıyor otomatikman hakkı olmayanda istiyor hakkı olup da listeye alınmayanda oluyor Arkadaş arkadaşı kolluyor felan her türlü dolap dönüyor
Roll de liste işi kalkmalı Rollcü kimi isterse ona atacak dm den ve kime ne attığı bilinmicek en temizi bu
Az once bu yapildi en cok olay bunda oldu :)

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,672
4,862
113
Mantıklı listeci olmayacakmi yani bu dedinde :)

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
O zaman da ganador konusu gibi olur dost kimseye ödül gitmez

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Roll sahibi konuda aktif hakkaniyetli seçip dm den özel iletişime geçip atacak ve konuda da kimse ben almadım bana gelmedi demicek para muhabbeti yapan da sorgusuz bir gün banlanıcak disiplin olmadığı yerde haksızlık başlar
ben aylık 1.5 k Usd Dagıtımcı + liste yaparım dedım Baskan süre istedi Halaoglu :D

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,213
4,384
113
Roll sahibi konuda aktif hakkaniyetli seçip dm den özel iletişime geçip atacak ve konuda da kimse ben almadım bana gelmedi demicek para muhabbeti yapan da sorgusuz bir gün banlanıcak disiplin olmadığı yerde haksızlık başlar
Aga roll sahibi her seferinde kendi yakın arkadaşlarını gözetir dediğin gibi olduğunda kendi aralarında paslasir dururlar bence çekiliş ama yaygara kopartmadan bi çekilişle sorun çözülür benim fikrimce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...