- 33,829
- 9,087
- 113
Brok mola
Hocam ne alakası var konuya gidip bak 50 msj attim vallaDost onlari takma inan her secilmedginde ayni seyelr oluyor adami secince bisey demiyor secmeyince demedikleri kalmiyor
Evet geçen gece 200 lira destek istedik diye 4 gün foruma girmedi la bazıları oktayda bilir alhsjshshshshDost onlari takma inan her secilmedginde ayni seyelr oluyor adami secince bisey demiyor secmeyince demedikleri kalmiyor
Krwl anladık tm en iyi sensin yeter para muhabbeti bitsin artık tövbe yarabbim
Arkadasini secmis demissiniz ben bu adamin konusuna ilk defa gitmisim o nasil oluyor kendisi secti birde yani çelisiyosunuz adam demek biseylere dikkat ederek seciyor uygun degilmissin bu kadar basitHocam ne alakası var konuya gidip bak 50 msj attim valla
iyiki yokmuşsun dostum bu tavırlı bir insana çıksaydı üzülürdüm asdklasjlkdjklasHocam ne alakası var konuya gidip bak 50 msj attim valla
Kesene bereket dost sevindirmissin dost lari şansın daim olsun
Olabilir cok msj attim ondan dir herhalde neyse sağlık olsunArkadasini secmis demissiniz ben bu adamin konusuna ilk defa gitmisim o nasil oluyor kendisi secti birde yani çelisiyosunuz adam demek biseylere dikkat ederek seciyor uygun degilmissin bu kadar basit
Sıkıntı yok kumardir bu birgün sende olur bir gün bende olur önemli olan birbirimizi kirmamamiz dağıtmak mecburiyetinde değildin bir jest yaptın keşke herkes senin gibi olsakonuyu oku anlarsın 10dan 15e çıkardım sonra 16. verdim hala bok atanlar vardı benim bu forumda @V3R0N dan başka arkadaşım yok millet arkadaşlarını listeye yazdı dedi
Kesene bereket dost nova ulasti tesekkurlriyiki yokmuşsun dostum bu tavırlı bir insana çıksaydı üzülürdüm asdklasjlkdjklas
kral sen her konuda maç daha devam ederken geldi gitti lose won yapıyonLose yazar bu
Bu Erhan düzgün biriKrwl anladık tm en iyi sensin yeter para muhabbeti bitsin artık tövbe yarabbim
Şuan bi etki etmez kayıp bonusu talep ettik bileKanka gerekli kişilere açık sanada acayimm 😅😅