Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fterim1905 // Kasa 250 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Ozaman senin dediğinde haksızlık oluyor işte
Diyelim adam roll açtı iki kişiye roll parası dedi
Konuda da çok sevdiği gözetlediği iki adam var
Ama konuda aktif değil bir iki mesaj yazmış diyelim
Birde konuyu baştan takip edip emek veren var
Sen gidip o yakın gördüğün iki adama atarsan hakkına girmiş oluon işte o takip edene de ayıp oluyor
O çok sevdiği iki arkadasına ayrı özelden dm atıp verecek kolluyorsa böyle kollanır
Peki o takip edenler foruma bir katkisi olmayan tiplerse roll takibini iş gibi gören insansa ki bunlardanda baya var çunku :) yanlis anlama ben misal roll actigimda en cok takip edene veririim dostuma ayri veririm kendim icin demedim ama o görüsede saygi duyarim

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,237
22,816
113
Ozaman senin dediğinde haksızlık oluyor işte
Diyelim adam roll açtı iki kişiye roll parası dedi
Konuda da çok sevdiği gözetlediği iki adam var
Ama konuda aktif değil bir iki mesaj yazmış diyelim
Birde konuyu baştan takip edip emek veren var
Sen gidip o yakın gördüğün iki adama atarsan hakkına girmiş oluon işte o takip edene de ayıp oluyor
O çok sevdiği iki arkadasına ayrı özelden dm atıp verecek kolluyorsa böyle kollanır
Iste bende o yuzden sinirlendim adama en çok ben msj attim adamin beni görmemezlikten geldi diye sinirlendim

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Peki o takip edenler foruma bir katkisi olmayan tiplerse roll takibini iş gibi gören insansa ki bunlardanda baya var çunku :) yanlis anlama ben misal roll actigimda en cok takip edene veririim dostuma ayri veririm kendim icin demedim ama o görüsede saygi duyarim
Sende haklısın onunda çözümü basit
Hiçbir etkinlik yapmayan rolle katılamaz diye kural gelmeli ancak böyle çözülür burda

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Iste bende o yuzden sinirlendim adama en çok ben msj attim adamin beni görmemezlikten geldi diye sinirlendim
Ben o konuya baktım kendi liste yapmiş konuda alakasız 3 kişi seçmiş Hakan ve Senin hakkına girilmiş Hakana atmış en son sağlik olsun belki gözden kaçmış olabilir iyi niyetli olmak lâzım bazen

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,237
22,816
113
Ben o konuya baktım kendi liste yapmiş konuda alakasız 3 kişi seçmiş Hakan ve Senin hakkına girilmiş Hakana atmış en son sağlik olsun belki gözden kaçmış olabilir iyi niyetli olmak lâzım bazen
Ya zaten fazla para muhabbetine giren insan değilim zaten adam vermiş zaten çoğuna ona lafım yok ama liste yaparken insan 1 kere degildi 2 defa bakar hak geçmesin diye yine köşesine bereket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...