http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Diş Ağrısı

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
311
63

Halobaba

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
98
36
18
Arkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Dost aktif olarak şuan yaşıyorum aynısını hastaneye gittim antibiyotik ve ağrı kesici + kanal tedavisi için randevu verdi tabi sen gidemiyorsan eğer ilk dişlerini fırçalılıyorsun sonra tuzlu su ile gargara yapıyorsun ağrı devam ederse buz al ağrıyan tarafa yanağına doğru bastır 10 dk falan sinirleri uyuşturuyor faydası olur muhakkak şekerli şeyler yeme birde soğuk su da içme ılık olsun geçmiş olsun

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,781
2,966
113
en iyi yöntem dişi kanayana kadar fırçalamak ama sertçe değil normal gezdirceksin ağrıyan kısımda. diş eti kanadıktan sonra tükürüp baştan macunu sıkıp aynı şekil devam edin içerdeki pis kanı atınca diş rahatlar. iyice kanaması boşalması lazım. bende hep hayat kurtarmıştır

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
311
63
Dost aktif olarak şuan yaşıyorum aynısını hastaneye gittim antibiyotik ve ağrı kesici + kanal tedavisi için randevu verdi tabi sen gidemiyorsan eğer ilk dişlerini fırçalılıyorsun sonra tuzlu su ile gargara yapıyorsun ağrı devam ederse buz al ağrıyan tarafa yanağına doğru bastır 10 dk falan sinirleri uyuşturuyor faydası olur muhakkak şekerli şeyler yeme birde soğuk su da içme ılık olsun geçmiş olsun
Sağolasın dost

biber88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
277
84
28
Arkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
devlete gıdıyorsun sıgortan olmasa bile 20tl ücret alıyor gss kapsamında muayene oluyorsun ilaclar ücretli

betbro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
322
150
43
Tuzlu su gargara ağrı başlayınca tekrarla

Git uygula sonra bir hayır duası et

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
devlet hastanesinde sigortan olmasına bakılmaz hocam. devlet diş polinikliğinde git tedavi ol oradan en fazla 100 tl tutar cıkar onuda sonra ödeme hakkın var zaten

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,781
2,966
113
Tuzlu su gargara ağrı başlayınca tekrarla

Git uygula sonra bir hayır duası et
o bende hiçbi zaman işe yaramadı diş etine fiziksel müdahele şart ben dişimi kanatana kadar fırçalıyorum macunla birlikte. vahşice değil normal. kirleyip kanayınca fırçayı ağzı temizleyip aynı bidaha baştan

Ordulukübra

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
100
43
Diş ağrısını çeken bilir en pis ağrıdır geçmiş olsun dostum ağrı kesici ile bi yere kadar idare edersin bi diş doktoruna görünmen şart

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,099
3,929
113
Evet arkadaşlar forumda doktor çok görüş ve önerilerinizi bekliyoruz 😁

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,364
8,748
113
Diş ağrıdı zor Allah yardımcın olsun evde karanfil varsa az ısırarak dişşnde ve ağrıyan yerin damağında beklet fayda eder çok çektik
Bide sigara fszla içme