- 1,717
- 541
- 113
Apranax anında keserÇok çektim çok . Apranax parol veya dger agrı kesiciler asla kesmez. Tek kesecek ilaç dexdaydır başka bi agrı keisici içip günlük limiti doldurma git eczaneye dexday al . Mümkün degil gecmez yoksa
Apranax anında keserÇok çektim çok . Apranax parol veya dger agrı kesiciler asla kesmez. Tek kesecek ilaç dexdaydır başka bi agrı keisici içip günlük limiti doldurma git eczaneye dexday al . Mümkün degil gecmez yoksa
Ağrıyan dışı fırçalama önerisi yuh be kardeşim bilmiyosun bari yanlış yönlendirme sadece hafif calkalayacak ağzını verilen gargara il yoksa tuzlu su ile ağrıyan dis fircalanirmi fircalayamazki zaten sennkesin diş ağrısı da cekmemissindir ciddi biçimde ağzını açamaz adam bırak fircalamayiDost aktif olarak şuan yaşıyorum aynısını hastaneye gittim antibiyotik ve ağrı kesici + kanal tedavisi için randevu verdi tabi sen gidemiyorsan eğer ilk dişlerini fırçalılıyorsun sonra tuzlu su ile gargara yapıyorsun ağrı devam ederse buz al ağrıyan tarafa yanağına doğru bastır 10 dk falan sinirleri uyuşturuyor faydası olur muhakkak şekerli şeyler yeme birde soğuk su da içme ılık olsun geçmiş olsun
Dişi fircalayinca daha çok ağrıyorAğrıyan dışı fırçalama önerisi yuh be kardeşim bilmiyosun bari yanlış yönlendirme sadece hafif calkalayacak ağzını verilen gargara il yoksa tuzlu su ile ağrıyan dis fircalanirmi fircalayamazki zaten sennkesin diş ağrısı da cekmemissindir ciddi biçimde ağzını açamaz adam bırak fircalamayi
Size anlatayım belki dişleri kötü olan vardır serüven
Dişlerim baya kötüydü çürükler sarılık kırık vb sigara alkol kola nolacak bide hastalıktan kaynaklı
Gülemiyordum bu yüzden sürekli ağrılar vb
En son artık yaptırmaya karar verdim ama belki 5 6 özel dişçi gezdim hepsi çekilecek 6 tane implant üstüne zirkonyum bir doktor 260 istedi biri 280 istedi biri 210 istedi ve duruma göre artar dediler en son tanıdık vasıtası ile ucuza yapan yer buldum oraya gittim herseyi konuştuk tüm dişler çekilecek dedi 230 istedi ama dedi devlet hastanesinde çektirirsen 190k yaparız dedi sonra devlet hastanesine 14 gün gibi bir sürede cektirdim hepsini randevu uzun olduğu için bu kadar sürdü sonra özel dişçiye gittim ve çekilen diş etlerine hep dikiş attı 3 ay sonra gel dedi yalandan geçici diş taktı 3 ay neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir sonra 3 ay sonra gittim ve implantlari taktı 6 tane sonra kalıp aldı 1 hafta sonra zirkonyumlari taktı 190k ödemesini yaptım çıktım
Benim gibu kepazelik çekmek istemiyorsaniz dişlerinize iyi bakın hem yoksa hem maddi hemde sağlık açısında zor süreç yaşarsınız
Ağrıyan dis fircalanirmi beyin yok ki apse yi patlatip vücuda yayicak ölecek böyle bir ihtimal var azda olsaDişi fircalayinca daha çok ağrıyor
Ağrıyan dışı fırçalama önerisi yuh be kardeşim bilmiyosun bari yanlış yönlendirme sadece hafif calkalayacak ağzını verilen gargara il yoksa tuzlu su ile ağrıyan dis fircalanirmi fircalayamazki zaten sennkesin diş ağrısı da cekmemissindir ciddi biçimde ağzını açamaz adam bırak fircalamayi
Doğrudur dost bilgilenmiş olduk sağolAğrıyan dışı fırçalama önerisi yuh be kardeşim bilmiyosun bari yanlış yönlendirme sadece hafif calkalayacak ağzını verilen gargara il yoksa tuzlu su ile ağrıyan dis fircalanirmi fircalayamazki zaten sennkesin diş ağrısı da cekmemissindir ciddi biçimde ağzını açamaz adam bırak fircalamayi
Doktor tarko doğru söylüyorAğrıyan dis fircalanirmi beyin yok ki apse yi patlatip vücuda yayicak ölecek böyle bir ihtimal var azda olsa
Abim teknisyenDoktor tarko doğru söylüyor
Bol şanslarAbim teknisyen
Eyv.Bol şanslar
reis arveles ve antibiyotik al çürük varsa yaptırman lazımArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya