- 11,836
- 7,437
- 113
Disinize sahip çıkın hergun fırçalayın 190k d*m*ldim dişçiye halla acısı geçmedi
Dişinol al eczanedenYaş 27
Zor reis yaDisinize sahip çıkın hergun fırçalayın 190k d*m*ldim dişçiye halla acısı geçmedi
Keşke dökülen dişler yine çıksa bizi yaratırken bunu düşünmediler mi acaba nasıl yemek yiyecekler diye 🤣Disinize sahip çıkın hergun fırçalayın 190k d*m*ldim dişçiye halla acısı geçmedi
o yüzden protez dişi de yarattılarKeşke dökülen dişler yine çıksa bizi yaratırken bunu düşünmediler mi acaba nasıl yemek yiyecekler diye 🤣
Kardeş cataflam diye bir ilaç var at bitane yarım saat sonra bana dua etArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Parası olana yarattilar amao yüzden protez dişi de yarattılar
tanrılar kapıtalıst o zaman reisParası olana yarattilar ama
Buz veya soguk su hassas dişleri fena agrıtır yanlışın olmasınBuz koyunca da biraz uyuşturuyor
Benim de geçen ağrıdı yanağıma koydum o biraz uyuşturdu kanal tedavisi olana kadar ölüyordum ağrı kesici falan hiç bir şey işe yaramadıBuz veya soguk su hassas dişleri fena agrıtır yanlışın olmasın
Eczaneden anestol pomat jel alıyosun agrıyan dişin üzerine bir pinçik koya 5 dk sonra tertemiz agrı sızı kalmayacak yutmanda veya agza surulmesınde sakınca yok kefilimArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Diş etini uyuşturuyor bu sadece ağrıyı kesmez hatta anestezi yapmadan önce sürüyorlar iğne acısı hissedilmesin diyeEczaneden anestol pomat jel alıyosun agrıyan dişin üzerine bir pinçik koya 5 dk sonra tertemiz agrı sızı kalmayacak yutmanda veya agza surulmesınde sakınca yok kefilim
160 tl fiyatı her derde devaEczaneden anestol pomat jel alıyosun agrıyan dişin üzerine bir pinçik koya 5 dk sonra tertemiz agrı sızı kalmayacak yutmanda veya agza surulmesınde sakınca yok kefilim
Emin misin kankaEczaneden anestol pomat jel alıyosun agrıyan dişin üzerine bir pinçik koya 5 dk sonra tertemiz agrı sızı kalmayacak yutmanda veya agza surulmesınde sakınca yok kefilim
tuzlu suyla gargara yap 170 lirayada arex varsa al yoksa arveles al bu seni rahatkatir kokten cozum degil düzenli 4 5 gun antibiyotik alman lazim agrinin uzun bir sure gecmesi icin iltihaplan dolayi o agri bana isi bıraktirdi allahnyardimcin olsunZor reis ya
Agrıyı kesiyor anestezi ile işte maçı idare eder problrmi ortadan kaldırmak hekimlerin işi dostDiş etini uyuşturuyor bu sadece ağrıyı kesmez hatta anestezi yapmadan önce sürüyorlar iğne acısı hissedilmesin diye