http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Diş Ağrısı

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,836
7,437
113
Disinize sahip çıkın hergun fırçalayın 190k d*m*ldim dişçiye halla acısı geçmedi

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,421
763
113
Disinize sahip çıkın hergun fırçalayın 190k d*m*ldim dişçiye halla acısı geçmedi
Keşke dökülen dişler yine çıksa bizi yaratırken bunu düşünmediler mi acaba nasıl yemek yiyecekler diye 🤣

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,216
1,087
113
Buz koyunca da biraz uyuşturuyor

Ewoesen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
503
246
43
Arkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Eczaneden anestol pomat jel alıyosun agrıyan dişin üzerine bir pinçik koya 5 dk sonra tertemiz agrı sızı kalmayacak yutmanda veya agza surulmesınde sakınca yok kefilim

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,698
7,402
113
Kral yarim cay bardagi suya sirke dok tuz ekle karistir gargara yap. Dindirir agrini

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,216
1,087
113
Eczaneden anestol pomat jel alıyosun agrıyan dişin üzerine bir pinçik koya 5 dk sonra tertemiz agrı sızı kalmayacak yutmanda veya agza surulmesınde sakınca yok kefilim
Diş etini uyuşturuyor bu sadece ağrıyı kesmez hatta anestezi yapmadan önce sürüyorlar iğne acısı hissedilmesin diye

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,714
734
113
tuzlu suyla gargara yap 170 lirayada arex varsa al yoksa arveles al bu seni rahatkatir kokten cozum degil düzenli 4 5 gun antibiyotik alman lazim agrinin uzun bir sure gecmesi icin iltihaplan dolayi o agri bana isi bıraktirdi allahnyardimcin olsun

Ewoesen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
503
246
43
Diş etini uyuşturuyor bu sadece ağrıyı kesmez hatta anestezi yapmadan önce sürüyorlar iğne acısı hissedilmesin diye
Agrıyı kesiyor anestezi ile işte maçı idare eder problrmi ortadan kaldırmak hekimlerin işi dost