- 2,940
- 2,013
- 113
bi kerpeten işini görür reis
kökünden çöz.
kökünden çöz.
Apranax al hızlı keserArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Hep ağırır dimiMuhtemelen kanallık senin diş doktora gitmeden geçmez acı çeke çeke ölmesini bekleyeceksin sınırın ya da
Dost Rakı 1 yudumArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Alveres al yada birinden al bundan başkası kesmesi apranax falan boş alvares 5 dakikada eski haline getirirArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Valla borçluyum ona vide yaş sorun olur mu ki bilmiyorum kiGss yapıyorlar otomatik o karşılıyor hastane ücretini sanki
Evet arada kesilir tam rahatladım dersin biraz nefes alırsın sonra birden tekrar şiddetli bir ağrı girer yastığı yorganı sıkarsın parçalamak istersinHep ağırır dimi
Arveles iş görür mü hocamAlveres al yada birinden al bundan başkası kesmesi apranax falan boş alvares 5 dakikada eski haline getirir
Alkollü şeyler yapıtında olurda dış falan yaptırmak istersen uyuşmuyor bunu da deDost Rakı 1 yudum
2026 ya uzatıldı o . ücretsiz bakarlar yaniValla borçluyum ona vide yaş sorun olur mu ki bilmiyorum ki
valla 10 sene önceye kadar hiç fırçalamazdım bi diş ağrısı çektim günlerce 3-4 tane diş çürümeye başlamıştı fırçalamamaktan ondan sonra kendime söz verdim 10senendir istisnasız sabah kalktığımda ilk iş fırçalamak oluyor şükür dişlerde 10 senedir ağrı sızı 0 aksine evrim geçirdi mermer gibi oldular 😂Fırça daha beter ediyor dişimi fircaladim diş ağrısı oldu fircalamiyorum agrimiyor artık 🤣
Kolonya döküyorum kesiyor 3-5 dkAlkollü şeyler yapıtında olurda dış falan yaptırmak istersen uyuşmuyor bunu da de
Bana güven kardeşim bende dişten ölüyorum sade alvares kesiyorArveles iş görür mü hocam
25 yaşını doldurduysan bakmıyorlar ücret ödetiyor önce vezneye2026 ya uzatıldı o . ücretsiz bakarlar yani
Sağol kardeşimBana güven kardeşim bende dişten ölüyorum sade alvares kesiyor
Bünyeye göre değişiyor demek ki 🤣valla 10 sene önceye kadar hiç fırçalamazdım bi diş ağrısı çektim günlerce 3-4 tane diş çürümeye başlamıştı fırçalamamaktan ondan sonra kendime söz verdim 10senendir istisnasız sabah kalktığımda ilk iş fırçalamak oluyor şükür dişlerde 10 senedir ağrı sızı 0 aksine evrim geçirdi mermer gibi oldular 😂
Yaş 2725 yaşını doldurduysan bakmıyorlar ücret ödetiyor önce vezneye
Dişçi korkun varsa dex forte al eczanedenArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya