http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Diş Ağrısı

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,216
1,087
113
Gss yapıyorlar otomatik o karşılıyor hastane ücretini sanki

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,327
642
113
Arkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Alveres al yada birinden al bundan başkası kesmesi apranax falan boş alvares 5 dakikada eski haline getirir

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,716
6,236
113
Fırça daha beter ediyor dişimi fircaladim diş ağrısı oldu fircalamiyorum agrimiyor artık 🤣
valla 10 sene önceye kadar hiç fırçalamazdım bi diş ağrısı çektim günlerce 3-4 tane diş çürümeye başlamıştı fırçalamamaktan ondan sonra kendime söz verdim 10senendir istisnasız sabah kalktığımda ilk iş fırçalamak oluyor şükür dişlerde 10 senedir ağrı sızı 0 aksine evrim geçirdi mermer gibi oldular 😂

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,421
763
113
valla 10 sene önceye kadar hiç fırçalamazdım bi diş ağrısı çektim günlerce 3-4 tane diş çürümeye başlamıştı fırçalamamaktan ondan sonra kendime söz verdim 10senendir istisnasız sabah kalktığımda ilk iş fırçalamak oluyor şükür dişlerde 10 senedir ağrı sızı 0 aksine evrim geçirdi mermer gibi oldular 😂
Bünyeye göre değişiyor demek ki 🤣