- 505
- 246
- 43
Eminim dostumEmin misin kanka
Eminim dostumEmin misin kanka
Allah razı olsun 🫶🏻
Çok çektim çok . Apranax parol veya dger agrı kesiciler asla kesmez. Tek kesecek ilaç dexdaydır başka bi agrı keisici içip günlük limiti doldurma git eczaneye dexday al . Mümkün degil gecmez yoksaArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Midem delinicek ilaç içe içeAntibiyotik içmen lazım Ağrı kesici iltihap kurumadan o ağrıyı geçirmez
Komşudan falan iste her evde vardır
Augmentin yada klamoks
Aynen dexday şak diye keserÇok çektim çok . Apranax parol veya dger agrı kesiciler asla kesmez. Tek kesecek ilaç dexdaydır başka bi agrı keisici içip günlük limiti doldurma git eczaneye dexday al . Mümkün degil gecmez yoksa
Antibiyotik içmeden geçmez onunda etki süresi 6-10 saat arasıMidem delinicek ilaç içe içe
O sprey nerde satılıyor. Reçetesiz alabilir miyim. Bazen lazım oluyorParan yoksa ilaç alamazsın bir tane sprey var 2 3 saat kesiyor uyusturuyor
Almaya gidiyorum en iyisi bu ilaçmışÇok çektim çok . Apranax parol veya dger agrı kesiciler asla kesmez. Tek kesecek ilaç dexdaydır başka bi agrı keisici içip günlük limiti doldurma git eczaneye dexday al . Mümkün degil gecmez yoksa
Oda kesmez.Çok çektim çok . Apranax parol veya dger agrı kesiciler asla kesmez. Tek kesecek ilaç dexdaydır başka bi agrı keisici içip günlük limiti doldurma git eczaneye dexday al . Mümkün degil gecmez yoksa
Dişini fırçala sonra Tuzlu su yap ağzını 5 dakika boyunca ağrıyan tarafta çalkala karanfil varsa karanfil koyArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Bugün içtysen agrı kesici içme ama agır ilaç o . Günlük 1 tane içme hakkn var şöyle yap. Suda eriyen ilaç zaten 1çay bardagı ılık suya koy yarısı eriyince diger yarısını at çöpe. Akşamda aynısını yap yatmadan günde 1taneye denk gelsin dişin yerinden kopsa yine keser o acıyı 0a inidirir rahat ol ama dikkatli iç dedgm gibi agır bi ilaçAlmaya gidiyorum en iyisi bu ilaçmış
Dost ben 3 gece agladm acıdan doktorada gidemedm para yok diye. Sonra ibiri bana bu ilacı önerdi. Acıdan eser bırakmıyor dişin agrıdıgında dene ne demek istedgmi anlarsn. Dişin kopsa bu yine geçirir agrıyı direkOda kesmez.
Sigortan olmasada devlet hastaneleri bakiyor diye biliyorum daha sonra eczaneden ilaç alınca muayene ücreti çıkarArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Para bulabilirsen bunu al etkili 150-200 falandır heralde gerisi traş diş ağrısına Reçetesiz bu kullanılırArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya