- 56,512
- 27,151
- 113
Sen kafayı yemişsin git bir psikoloğa görün@Erhan2121 erhan bey baksana ne haldeyiz jojobetin 20 freespin le ne isim olur verdiği 80 tl
Sen kafayı yemişsin git bir psikoloğa görün@Erhan2121 erhan bey baksana ne haldeyiz jojobetin 20 freespin le ne isim olur verdiği 80 tl
Bu şekilde konuşmak ban sebebidir dost multi hesap lafı etmeyin adminler görürse ban atar sizeBi hesaptan 960 digerinden 1k çektim daha ugraşmadım yoksa emcüklerim gece çekimde yok sitede ztn
Hayatımız ban olmuş koymazBu şekilde konuşmak ban sebebidir dost multi hesap lafı etmeyin adminler görürse ban atar size
@Muroo1988 yalanmı kardeşim jojobet le zenginlik olduk verdiği 20 freespin 50 para veriyor ne isim olurSen kafayı yemişsin git bir psikoloğa görün
Ya sen Ne anlatıyorsun gece gece bir dur ya benden çık tamam@Muroo1988 yalanmı kardeşim jojobet le zenginlik olduk verdiği 20 freespin 50 para veriyor ne isim olur
Severim seni bos yere kendine ban attirma dost yarin ban yersin sitenin biri 5k deneme bonusu verir görmezsin üzülürsün puahaHayatımız ban olmuş koymaz
@Muroo1988 tamam muroo sinirlisin sen bugün iyi forumlar sanaYa sen Ne anlatıyorsun gece gece bir dur ya benden çık tamam
Ben aldim nba 2 mac yaptım dost 15 dakika önceMin max 1000 yapmislar
Slotta general error
Sporda partner error diyor
Bakiyeyi 1000 yapmamiza izin yok
Dostlarımız haber verir hemşo .dSeverim seni bos yere kendine ban attirma dost yarin ban yersin sitenin biri 5k deneme bonusu verir görmezsin üzülürsün puaha
Bize mi iş koymuslar ozaman bunlarBen aldim nba 2 mac yaptım dost 15 dakika önce
Tm o zaman ban yesen sıkıntı olmaz puahaDostlarımız haber verir hemşo .d
Mıro seni yakalasa amuda s. Haberin yok .d@Muroo1988 tamam muroo sinirlisin sen bugün iyi forumlar sana
Valalhi bilmiyorum zaten çok saçma bi siteye benziyor çok zor şekilde bonusu aldik kuponu yaptık ta bakalim gelse bile çekimler de sürekli red oluyormuş bakalimBize mi iş koymuslar ozaman bunlar
Kim üzdü seni tadiç@Skrinar dünya dertleri bitmez kardeşim neyse cekim gelir elbet ama herkesin yaptığı kendine bazı kisiler kıskanır cekemez öfkeli olur bitmez bu insanlar hayırlı geceler kardeşim sana