Kanka lütfen bakiiyeyi neden kullanamadığımızı sor benim sıra 84 teBilgisayar saatiyle desteğe bağlanma saatime bakın![]()
Kanka lütfen bakiiyeyi neden kullanamadığımızı sor benim sıra 84 teBilgisayar saatiyle desteğe bağlanma saatime bakın![]()
@Skrinar dünya dertleri bitmez kardeşim neyse cekim gelir elbet ama herkesin yaptığı kendine bazı kisiler kıskanır cekemez öfkeli olur bitmez bu insanlar hayırlı g ama bak şimdi bu lafın olmadı bazı kişiler kıskanır çekemez Ulan neyini kıskanacağım yazdığından belli 50 tane hesap açmışsın sizin gibiler yüzünden hep sistemsel hata veriyor işte 50 tane hesap açıyorlar böyle biz alamıyoruz ağzımı açtırma gece gece neyini kıskanacağım senin ben karı mıyım ben seni kıskanayım
Iste bu bonusu paylasan arkadas paylaştığı gibi erken alsan sorun olmuyor biz gec görüp aldığımız için sorun yaşıyoruz baya insan da siteye yükleme yapiyor e haliylen sıkıntılar oluyorVay arkadas ya ne zaman güzel bir deneme bonusu çıksa hep sorunlu oluyor üzülüyorum yüzümüz gülmüyor
Tamam soracamKanka lütfen bakiiyeyi neden kullanamadığımızı sor benim sıra 84 te
Bosvér kardeşim değmez adam gelmis senin yuzunden kod alamıyoruz diyor bende alamıyorum napıyın hızlı olan kazanır kod icin kavgaya gerek yokKim üzdü seni tadiç
Kanka kalite meselesi gerçekten bak gelecek vaad etmeyen bir site belli dodoyu hatırlıyorsun sorunsuz anlık para dağıtıyor du ben 3 kere cektim 10 dakikayı geçmediIste bu bonusu paylasan arkadas paylaştığı gibi erken alsan sorun olmuyor biz gec görüp aldığımız için sorun yaşıyoruz baya insan da siteye yükleme yapiyor e haliylen sıkıntılar oluyor
Tebrikler kankaSitenin parası bereketli he 6 k kasa yaptık kısa sürede
@Muroo1988 bu lafım sana degil muroo ustune alınmaAma bak şimdi bu lafın olmadı
Kim diyor çekim yok diye az önce geldi cekimBi hesaptan 960 digerinden 1k çektim daha ugraşmadım yoksa emcüklerim gece çekimde yok sitede ztn
Kanka bakiyeyi neden kullanamıyoruz onu ogren yeter benceBeyler 64 kişi var önümde canlı desteğe sormamı istediğiniz soruları yazın acil
Gardasım bakiyeyi nasıl kullandın çekimi nasıl yaptın bi niye perişan olduk buradaKim diyor çekim yok diye az önce geldi cekim
Gece 2 den ögl 12 yok dedilerKim diyor çekim yok diye az önce geldi cekim
45 dakika önce çekim verdim 20 dakikada geldi şuan için bişey diyememGardasım bakiyeyi nasıl kullandın çekimi nasıl yaptın bi niye perişan olduk burada
Ben yazdıktan sonra yazıyorsun Nasıl lafın bana değil çocuk yok karşında neyse@Muroo1988 bu lafım sana degil muroo ustune alınma
Kaç yüztane hesap açtın Allah için 🤣😅Bende canlıya baglancam bakalım
@nurisahhn biz sabahtan beri perişan olduk @gokce25 gokce hanım sen sanslısınGardasım bakiyeyi nasıl kullandın çekimi nasıl yaptın bi niye perişan olduk burada
Trip mi atıyor la bu bize45 dakika önce çekim verdim 20 dakikada geldi şuan için bişey diyemem