http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Casipot 250 FreeSpin Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,510
27,149
113
Ama bak şimdi bu lafın olmadı
@Skrinar dünya dertleri bitmez kardeşim neyse cekim gelir elbet ama herkesin yaptığı kendine bazı kisiler kıskanır cekemez öfkeli olur bitmez bu insanlar hayırlı g ama bak şimdi bu lafın olmadı bazı kişiler kıskanır çekemez Ulan neyini kıskanacağım yazdığından belli 50 tane hesap açmışsın sizin gibiler yüzünden hep sistemsel hata veriyor işte 50 tane hesap açıyorlar böyle biz alamıyoruz ağzımı açtırma gece gece neyini kıskanacağım senin ben karı mıyım ben seni kıskanayım

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,413
31,743
113
Vay arkadas ya ne zaman güzel bir deneme bonusu çıksa hep sorunlu oluyor üzülüyorum yüzümüz gülmüyor
Iste bu bonusu paylasan arkadas paylaştığı gibi erken alsan sorun olmuyor biz gec görüp aldığımız için sorun yaşıyoruz baya insan da siteye yükleme yapiyor e haliylen sıkıntılar oluyor

nurisahhn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
234
82
28
Iste bu bonusu paylasan arkadas paylaştığı gibi erken alsan sorun olmuyor biz gec görüp aldığımız için sorun yaşıyoruz baya insan da siteye yükleme yapiyor e haliylen sıkıntılar oluyor
Kanka kalite meselesi gerçekten bak gelecek vaad etmeyen bir site belli dodoyu hatırlıyorsun sorunsuz anlık para dağıtıyor du ben 3 kere cektim 10 dakikayı geçmedi

AlyCyftcy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
339
138
43
Beyler 64 kişi var önümde canlı desteğe sormamı istediğiniz soruları yazın acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...