@Sanane41 simdi cekim olurmu sanane
@Sanane41 simdi cekim olurmu sanane
Sen neden her çekimde bu şekilde sıkıntılar yaşıyorsun dost anlamadim gitti valla puaha@Erhan2121 tamam erhan bey ne hale geldik ya baksana
@Erhan2121 erhan bey bitişik nasıl oluyor sabahtan beri her tarafım alev oldu cekim gelsin 500 sana rolüng parası
Sal artık şu konuyu ya Kaç tane hesap açtın@Sanane41 simdi cekim olurmu sanane
Jojoda 6 var sa burada 15 rahat açmıştırSal artık şu konuyu ya Kaç tane hesap açtın
Kanka bu dandik sitede olmazJojoda 6 var sa burada 15 rahat açmıştır
Onun yüzünden mi alamıyorum durmadan hesap açıyor sistemsel hata bunun gibiler yüzünden alamıyorumJojoda 6 var sa burada 15 rahat açmıştır
Bir daha fazla hesap açarsan kulağını çekerim lan geceden beri uğraşıyorum uyuyakalmışım Hala uğraşıyorumKanka bu dandik sitede olmaz
@Honos21 goruyormusun kac hesap actın diyorlar @Muroo1988 adamında cekimi gelmemisSal artık şu konuyu ya Kaç tane hesap açtın
Benim şimdi 20 dakikada geldi@Honos21 goruyormusun kac hesap actın diyorlar @Muroo1988 adamında cekimi gelmemis
hocam telefon doğrulaması yaptın mııBir daha fazla hesap açarsan kulağını çekerim lan geceden beri uğraşıyorum uyuyakalmışım Hala uğraşıyorum
Banada aynisi oldu dost siteden giriş çıkış yap 1 2 defa benimde 5 talepte verildiOnun yüzünden mi alamıyorum durmadan hesap açıyor sistemsel hata bunun gibiler yüzünden alamıyorum
Ya bir dur gözünü seveyim ya@Honos21 goruyormusun kac hesap actın diyorlar @Muroo1988 adamında cekimi gelmemis
Ne 1-2 defa çıkışı akşamdan beri uğraşıyorum yemin ediyorum sana en az 30 kere talep ettim sistemden en son SaldımBanada aynisi oldu dost siteden giriş çıkış yap 1 2 defa benimde 5 talepte verildi
@Erhan2121 erhan bey baksana ne haldeyiz jojobetin 20 freespin le ne isim olur verdiği 80 tlOnun yüzünden mi alamıyorum durmadan hesap açıyor sistemsel hata bunun gibiler yüzünden alamıyorum
Valla bende bugün parasız kaldım valla konuya da 1 saat once baktim uye oldum 5 denemede aldim iste herhalde bonus talep seni sevmemiş o yuzden sistemsel hata diyordur puahaNe 1-2 defa çıkışı akşamdan beri uğraşıyorum yemin ediyorum sana en az 30 kere talep ettim sistemden en son Saldım
Sen benim dediğim şekilde cekim ver gelir@Erhan2121 erhan bey baksana ne haldeyiz jojobetin 20 freespin le ne isim olur verdiği 80 tl
@Sanane41 helal kardeşim iyiki varsınboş boş konuşmayın forumda benim tek hesabım var siteler dahil bilip bilmeden etiket yapmayın birşeyin dogrusunu bilmeden sallayan avratlardan olmayın