- 9,377
- 7,983
- 113
Küba havale çekim verAbi odenenler nasıl çekim verdi yazar misiniz 12 kez reddediler
Küba havale çekim verAbi odenenler nasıl çekim verdi yazar misiniz 12 kez reddediler
Profilden tekrar telefonu dogruladinmi24 kere denedim Allah belasını versin nasıl iş bu destek ekliyor mu acaba 1milyar kişi sıra var
Tokyo havale verdimKüba havale çekim ver
Aynen buzzukleri yemedi herhaldeSite şuan oynatmıyo oyunları
Bol sansigoTokyo havale verdim
Hangi yöntemleVallahi çekim talebi verdim buraya yazmıştım şimdi de geldi
Canlı destekte 9453 dakika bekleme yazıyo :Aynen buzzukleri yemedi herhalde![]()
Sabaha kadar bekkrsin kral strvett birazdan aktif edilirCanlı destekte 9453 dakika bekleme yazıyo :
O siteye bende yeni üye oldum zaten cekim alanında 2 adet havale çekimi var dene iste 2 tanesini bazen iban arası boşluk olduğunda siteler kabul etmiyor bitişik yazmayı dene olmadi@Erhan2121 erhan bey jojobet kodu bırak gel burda takıl 12 cekim iptal sabahtan beri deli oluyorum kafayı yedim gebe iptal napcam 🥲🥲
Şaka yapıyorsinHangi yöntemle
Ödedi mibende onu soracaktım ne zamandandır gülmeyen şansımız bu sefer güldü, ama ödeme yaparlar mı ?
Evet her sitede böyle olduMİN MAX 1K YAPMISLAR CKIIMI
Knk 7-8 kez onla verdim 10 dk sonra reddediyorlar canlı ilerlemiyor bileKüba havale çekim ver
Kardeşim boşuna canlı desteğe bağlanıp sırayı kalabalıklastiriyorsunuz. Orda yazıyor deneme bonusu çekimleri gece 2 ile 12 arası yapilmamakta. Öğlen 12 yi bekleyin ne diye bağlanmaya calisiyirsunuz1 saat önce çekim verdim hâlâ gelen giden yok öderler umarım