Gece 2 den sonra yapilmiyor ne diye zorluyorsunuzBenim çekimi 10 dk da reddediyor 4. Kez veriyorum 3 kez r ddetri
Gece 2 den sonra yapilmiyor ne diye zorluyorsunuzBenim çekimi 10 dk da reddediyor 4. Kez veriyorum 3 kez r ddetri
Saka degil dost 1 Nisan degilŞaka yapıyorsinbol şanslar
Hepimizde öleOyunlar kapalı bende oynatmıyor olan bakiyemle tek bende mi böyle aw
Çekim veren arkadaşlar şu an havale çekimleri olmuyor gece ödeme yapmıyorlar çünkü gönderecek hesaplar kısıtlı yeni kanunda adamlar öğlen 12 ile 2 arası havalesi açık deneme bonusu için çünkü yoğun oynayan ve çekim veren var tek siz degilsiniz.Girdi şuan
Cekim yine red yemis allasizlar
@Erhan2121 erhan bey bitişik nasıl oluyor sabahtan beri her tarafım alev oldu cekim gelsin 500 sana rolüng parasıO siteye bende yeni üye oldum zaten cekim alanında 2 adet havale çekimi var dene iste 2 tanesini bazen iban arası boşluk olduğunda siteler kabul etmiyor bitişik yazmayı dene olmadi
Kaç para verdin cekimKnk 7-8 kez onla verdim 10 dk sonra reddediyorlar canlı ilerlemiyor bile
Sabahtan beri olmuyor dost zaten ne saçmalıyorsun senÇekim veren arkadaşlar şu an havale çekimleri olmuyor gece ödeme yapmıyorlar çünkü gönderecek hesaplar kısıtlı yeni kanunda adamlar öğlen 12 ile 2 arası havalesi açık deneme bonusu için çünkü yoğun oynayan ve çekim veren var tek siz degilsiniz.
Ya sen iban kopyala yapıştır yapıyorsun arada rakamlar arasi boşluk oluyor o boşlukları sil iste o şekilde ibani dene dost@Erhan2121 erhan bey bitişik nasıl oluyor sabahtan beri her tarafım alev oldu cekim gelsin 500 sana rolüng parası
Knk onu takma boş boş konusuyor işte bilmedenSabahtan beri olmuyor dost zaten ne saçmalıyorsun sen
Ne alakası var adam burda 1 saat once bile cekimim geldi dediÇekim veren arkadaşlar şu an havale çekimleri olmuyor gece ödeme yapmıyorlar çünkü gönderecek hesaplar kısıtlı yeni kanunda adamlar öğlen 12 ile 2 arası havalesi açık deneme bonusu için çünkü yoğun oynayan ve çekim veren var tek siz degilsiniz.
Aynen gereksiz insanKnk onu takma boş boş konusuyor işte bilmeden
Bu kural jokerde de varda site ödeme yapıyor ama siteler de bi değişik valla çözmek imkansiz
@Erhan2121 tamam erhan bey ne hale geldik ya baksanaYa sen iban kopyala yapıştır yapıyorsun arada rakamlar arasi boşluk oluyor o boşlukları sil iste o şekilde ibani dene dost