- 23,873
- 10,673
- 113
bonus talepten 3 4 kez talep verip bana öle ekledi
İyi değil hicGidişat hiç eyi değildir. Kıtlık kuraklık baş gösterdi. Bakalım yeni yılda neler olacak
Benimde red baglan niye böyle oluyormuş banada haber ver kankİnad ettim desteğe baglanacam 11. Kez red yedi
Tm knkBenimde red baglan niye böyle oluyormuş banada haber ver kank
bende onu soracaktım ne zamandandır gülmeyen şansımız bu sefer güldü, ama ödeme yaparlar mı ?Çekim yapan oldu mu
Ekleme var inatla talep ver 3-4 dk da bir ekleniyorDostlar 1-2 saattir ekleme yapılmıyor sanırım alan oldu mu?
Vallahi çekim talebi verdim buraya yazmıştım şimdi de geldiÇekim talebi verdik bakalım
teşekkürler hocam freebetmi fresspinmi daha mantıklı senceEkleme var inatla talep ver 3-4 dk da bir ekleniyor
Hangi yöntem reis adı ne yönteminÇekim talebi verdik bakalım
Vallahi çekim talebi verdim buraya yazmıştım şimdi de geldi
Ben freebet aldım hocam freebet tek maç istiyor slot sevmediğim için şansın varsa ikiside mantıklıteşekkürler hocam freebetmi fresspinmi daha mantıklı sence
Kardeş normal çekim talep oluşturdum önce yukarıda bir arkadaş mail yazmış şifreyi maile isteyin diye maile istedim gelmedi sonra telefona şifre istedim geldi talep oluşturdum bekledim 5 10 dakika sonra geldiAbi odenenler nasıl çekim verdi yazar misiniz 12 kez reddediler