1 tane kanka sans geldi kazandıkKaç yüztane hesap açtın Allah için 🤣😅
1 tane kanka sans geldi kazandıkKaç yüztane hesap açtın Allah için 🤣😅
Akşam 7 den beri çekim bekliyon mk nasıl iş bu 😅1 tane kanka sans geldi kazandık
Muroo lafım yok sana bu saatte senin kafan güzel belli sen bu değilsinBen yazdıktan sonra yazıyorsun Nasıl lafın bana değil çocuk yok karşında neyse
talep oluşturur oluşturmaz ödeme yapmışlar. yeni gördümÖdedi mi
bazılarına bekliyor kanka demektir yanlıslık var bu isteAkşam 7 den beri çekim bekliyon mk nasıl iş bu 😅
Heyt be abi demekki biz seçilmiş kişileriz ya bi tane deneme bonusunda ağız tadıyla çekim yaptığımı hatırlamıyorumtalep oluşturur oluşturmaz ödeme yapmışlar. yeni gördüm
benimde şuan öyle ama opsss diyor aqSitenin parası bereketli he 6 k kasa yaptık kısa sürede
Sen profilden tekrar telefonu dogruladinmibazılarına bekliyor kanka demektir yanlıslık var bu iste
Yaptım herseyi kardeşim eksik yokSen profilden tekrar telefonu dogruladinmi
Zorlama istersen beni biraz daha zorlarsan patlama yaşayacağım hilbet 50 oran da gelmiş zaten 100 lira bastırıyordu öğlenleyin gördüm öyle unutmuşum gelmiş o da kitleme kendini banaMuroo lafım yok sana bu saatte senin kafan güzel belli sen bu değilsin
Tamam kac maca acmısZorlama istersen beni biraz daha zorlarsan patlama yaşayacağım hilbet 50 oran da gelmiş zaten 100 lira bastırıyordu öğlenleyin gördüm öyle unutmuşum gelmiş o da kitleme kendini bana
lafın gelişimi 1o saat yoksa ? şunu anlamak için soruyorum acaba belli bir kazançtan sonra kitliyorlarmı 1 saattir opss diyor çünkü10 saattir frespin kazancıni oynatmıyor düzelmedi bir türlü