Kanka bence verdikleri süre zarfında çek sen öğlen çekin diyolar zaten bak açıklamada en azından o saatte bi bahaneleri olmaz bizim soru daha önemli bakiyeyi bile kullanmadım benEvet cekim 12 kere iptal oldu aksam 7 den beri onu sorcam kanka
Kanka bence verdikleri süre zarfında çek sen öğlen çekin diyolar zaten bak açıklamada en azından o saatte bi bahaneleri olmaz bizim soru daha önemli bakiyeyi bile kullanmadım benEvet cekim 12 kere iptal oldu aksam 7 den beri onu sorcam kanka
Senin ne sorunun var kanka yardımcı olurum elimden birsey gelirseKanka bence verdikleri süre zarfında çek sen öğlen çekin diyolar zaten bak açıklamada en azından o saatte bi bahaneleri olmaz bizim soru daha önemli bakiyeyi bile kullanmadım ben
Bakiyeyi kullanmıyorumSenin ne sorunun var kanka yardımcı olurum elimden birsey gelirse
Aynı sorun herkeste var kimse FS kazancını kullanamıyorBakiyeyi kullanmıyorum
Kardeş gece ödeme yapmıyorlar niye usteliyorsunuz boşuna canlı destegi yogunlastiriyorsunuz öğlen 12 den sonra çekim verin.Knk 7-8 kez onla verdim 10 dk sonra reddediyorlar canlı ilerlemiyor bile
EvetAra ara düzelmeler mı var nasıl oynadın
Ben saat 3 te odeme. AldımKardeş gece ödeme yapmıyorlar niye usteliyorsunuz boşuna canlı destegi yogunlastiriyorsunuz öğlen 12 den sonra çekim verin.
30 kişi kaldı sırada 1 saat 40 dakkadır bekliyorum sorucam yazacam buraya250 fb aldık oynayamıyorum fb çıkmıyor
1 k nakit ve fs kazançlarıda aynı durumda 1050 dakıka var baglanmasına 1050 dakıka sonra yaşıyor olurmuyuz acaba30 kişi kaldı sırada 1 saat 40 dakkadır bekliyorum sorucam yazacam buraya
Bir kaç defa sayfa yenile yaptım çıktı30 kişi kaldı sırada 1 saat 40 dakkadır bekliyorum sorucam yazacam buraya
Yok 7 8 saattir oynattirmiyor
Dost sorarmısın frespin kazancını neden oynattirmiyor hergun mı böyle bu sitede bu neden bugün sorun oldu güncelleme günleriniz nezaman bir daha denk getirmeyelimKuyruktaki sayı 26 bulunmaktadır.
Tamam 22 kaldıDost sorarmısın frespin kazancını neden oynattirmiyor hergun mı böyle bu sitede bu neden bugün sorun oldu güncelleme günleriniz nezaman bir daha denk getirmeyelim
Cvp belliki guncelleme var dicekArkafaşlar 15 dakka sabır edin öğrenicem sonra uyuycam zaten sabah işten kavulacam cunku biraz enerjim olsun sokakta bi süre kalmam gerekecek
Umudum yok başka yarın ne yemek yiyecek ne otobuse binecek para var kendimi lanetliyorum bu duruma düşmemin tek sebebi benimCvp belliki guncelleme var dicek
Bonus şartlarını değiştirebilirlerCvp belliki guncelleme var dicek