- 2,058
- 883
- 113
Zaten şuan mi Mak 1000 yaptilarBonus şartlarını değiştirebilirler
Zaten şuan mi Mak 1000 yaptilarBonus şartlarını değiştirebilirler
Yarında yatırım şartı gelir biz daha bakiyeyi kullanmadan bunlar şartlarla güzelce bi oynarlarZaten şuan mi Mak 1000 yaptilar
Sitelrde yatirim min 1k oldu nereye yatirim şartı getiriyorlar artik o donem bitti artık 100 yatir 250 cek donemi son buldu dostYarında yatırım şartı gelir biz daha bakiyeyi kullanmadan bunlar şartlarla güzelce bi oynarlar
Kanka ne bileyim ya çok bunalımdayım şuan gerçekten aklımdan cok kötü şeyler geçiriyorum çok hastayımSitelrde yatirim min 1k oldu nereye yatirim şartı getiriyorlar artik o donem bitti artık 100 yatir 250 cek donemi son buldu dost
Ya o kadar kişi bağlandı şu soktuğumun oyunlarının neden oynanmadığını Allâh kulu sormadı ya vay awkKanka ne bileyim ya çok bunalımdayım şuan gerçekten aklımdan cok kötü şeyler geçiriyorum çok hastayım
Kanka umudun var la kazanmışsın belirledikleri saati bekle cekimini ver biz nelerle savaş veriyoruz burda250 da aldık 250x attı 1888 bakiye var çekim 12.00 ila 2:00 arasiymis parayı cekemiyoruz
Cek kanka trust Wallet ile birsey olmazgameofbetin verdiği 100 spin 2.5 k oldu kripto istiyorlar kafayı yicem şimdi
Ne bonusu verdi kigameofbetin verdiği 100 spin 2.5 k oldu kripto istiyorlar kafayı yicem şimdi
Param yokmu ha ben onu almadım alayimgameofbetin verdiği 100 spin 2.5 k oldu kripto istiyorlar kafayı yicem şimdi
Param yokmu ha ben onu almadım alayimigameofbetin verdiği 100 spin 2.5 k oldu kripto istiyorlar kafayı yicem şimdi
Yatiramiyonmu kripto dostumNe bonusu verdi ki
Anlamadım dostYatiramiyonmu kripto dostum
Paramı yok yatiramiyonmu kripto dostum bide hangi oyunda yaptın bende aldımAnlamadım dost
Tadic diğer arkadaşa yazicagina sana yazmış galiba dostAnlamadım dost
Ben saat 3.30 gibi cektim250 da aldık 250x attı 1888 bakiye var çekim 12.00 ila 2:00 arasiymis parayı cekemiyoruz
Çekim sayfasına girerken gördüm orda öyle yazıyordu gelmiyecek büyük ihtimalle bende talep verdim ama slotlarida maşallah fullmislermi neBen saat 3.30 gibi cektim