- 838
- 503
- 93
Bakiye neden silindi acaba freespin kazancı kaç olmalıydıDÜZELDİ OYANANIYOR ŞAUAN DA
Bakiye neden silindi acaba freespin kazancı kaç olmalıydıDÜZELDİ OYANANIYOR ŞAUAN DA
Ödüyor du gece şuan 12 den sonra verin diyorÇekim oduyormu
Profilden numarayı dogruladinmi tekrarKonuyu kitleyin yapılabilecek tüm şeyleri yaptım 20nin üstünde talepte bulundum vermiyor bonus site yolunda
Profilden numarayı doğrulamasına gerek yok ki zaten üye olurken numara doğrulama yapıyorProfilden numarayı dogruladinmi tekrar
Öyle değil işte bende ilk girerken dogruladim sonra baktım profilde tekrar doğrulama istiyor öyle verdi bonusuProfilden numarayı doğrulamasına gerek yok ki zaten üye olurken numara doğrulama yapıyor
2 saat oynaniyor 2 saat oynanmiyor geceden beri öyleFS kazancı ana bakiyeye geçti ama oyunlara girince haricî servis hatası veriyor neden acaba
Yok ben kendime alırken dediğim gibi aldım kardeşimi alırken de dediğim gibi aldım üyelik oluşturdum numara doğrulama geldi doğruladım sonra bir daha giriş yaptım giriş yaparken yine numara doğrulama geldi girdim talep ettim verdi oynadımÖyle değil işte bende ilk girerken dogruladim sonra baktım profilde tekrar doğrulama istiyor öyle verdi bonusu
Enteresan bir site2 saat oynaniyor 2 saat oynanmiyor geceden beri öyle