Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Büyük Okyanusun Büyüklüğü

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,524
5,104
113
Nerdeyse 10 senedır ıcımde sakladıgım bı soru vardı dunyadakı butun ınsanları buyuk okyanusa doksek okyanusu doldururmuyduk dıye. Grok herseyı bılıor dıe groka sordum ondan baskası bılemezdı. Buyuk okyanus o kadar buyukmuskı mevcut ınsanlıgı doksek sadece buyuk okyanusun 0.0000000008 ını doldurabılırmısız şok oldum aq ben hep derdım kac mılyar ınsan var okyanus cok buyuk ama 8-9 mılyar ınsan borumu doldurur tabı okyanusu aq doldurmasada buyuk kısmını kaplar dıordum şoka ugradım. Buyuk okyanusu doldurmak ıcın 18 sextilyon yani 19.028.571.428.571.428.571.428 ınsana ıhtıyac varmıs ben aşırı şok oldum bu nası konu demeyın gozlerım acık kaldı sızlede paylasıyım dedım grok un verdıgı 3 onemlı yanıtı resım olarak ekledım sızde aklınıza takılan bılımsel felsefı seylerı groka sorabılırsınız senelerdır merak edıordum ogrendım rahatladım kendımkını

Ekli dosyayı görüntüle 773854

-----------

Ekli dosyayı görüntüle 773856

------------

Ekli dosyayı görüntüle 773858
Mesela senin beyninde bu grok denen gerizekalı bigisayar programından 800 trilyon daha buyuk ama sen bilmiyosun bunada şaşır bence :D

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,991
6,463
113
Nedim okadar çok şey varki bizim evde wifi çekmiyor adamlar bilmem kaç ışık yılı uzaklıktaki galaxyden resim atıyor galaksileri keşif ediyor felan bunlar mümkünmü yoksa Amerikanın salladığı yalanlarmı bilemiyoruz. Bu makinelete meteor felan çarpmadan bunlar bukadar yolu nasıl katedebiliyor
Kanka daha fazla uzaya bilime girmeyek yoksa ateistlesir çıkarız. Lakin sunu soyluyebilirim , belki bundan 2 milyon yıl sonra insanlar evrimleşip değişik turden bi hayvan veya yaratik olucak. Nasıl biz 4 5 kez evrim gecirip insan olduysak bunun sonraki evrimide olcak. Ve insanlik sonsuza dek yok olucak

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Kanka daha fazla uzaya bilime girmeyek yoksa ateistlesir çıkarız. Lakin sunu soyluyebilirim , bekki bundan 2 milyon yıl sonra insanlar evrimleşip değişik turden bi hayvan veya yaratik olucak. Nasıl biz 4 5 kez evrim gecirip insan olduysak bunun sonraki evrimide olcak. Ve insanlik sonsuza dek yok olucak
İnsan oğlu nasıl bir evrim geçirmiş maymundan geldik falan deme sakın.
Kaldiki insan oğlunun evrimine inanıyorsan biraz sende ateistlesme emareleri basmış 😁

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
Kanka daha fazla uzaya bilime girmeyek yoksa ateistlesir çıkarız. Lakin sunu soyluyebilirim , bekki bundan 2 milyon yıl sonra insanlar evrimleşip değişik turden bi hayvan veya yaratik olucak. Nasıl biz 4 5 kez evrim gecirip insan olduysak bunun sonraki evrimide olcak. Ve insanlik sonsuza dek yok olucak
Dünyanın okadar ömrü kaldığını sanmıyom zaten 3. Dünya savaşıda yakında başlar nükleer savaşta yokolacak ilk ülkelerdeniz

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,991
6,463
113
İnsan oğlu nasıl bir evrim geçirmiş maymundan geldik falan deme sakın.
Kaldiki insan oğlunun evrimine inanıyorsan biraz sende ateistlesme emareleri basmış 😁
Sana tek kelime homo habilis der geçerim. Tabikide maymundan evrimleştik. Her canlı 2 milyon veya 3 milyon yılda bi evrimlesiyo maymunuz biz aslında

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
Bide dünyada hala kabileler var hiçbirşeyden habersiz dinleride bilmiyorlar bu insanlar nolacak konuşmayı bilmiyor adamlar ölünce cennetemi gidecekler

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Mesela senin beyninde bu grok denen gerizekalı bigisayar programından 800 trilyon daha buyuk ama sen bilmiyosun bunada şaşır bence :D
Yav gotten sallama tespıtlerı onlar eskıde kaldı kım var oyle bı ınsan adını bıldıgın aq pc programından kac kat akıllı bırız yapay zekadakı yazılımla ınsan zekasını bılgısını sıker atar beynının %100 unu kullanmak falan masal gerceklıgı yok lucy fılmınde kadın tanrı oluodu boktan boktan senaryolarla bılgılerle ınsanları degerlı varlık gıbı gostermeye calısıolar

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,991
6,463
113
Dünyanın okadar ömrü kaldığını sanmıyom zaten 3. Dünya savaşıda yakında başlar nükleer savaşta yokolacak ilk ülkelerdeniz
3cu dunya savası olsun veya olmasin . Dunya 4 milyar yıldir oluşmuş 4 milyar yıl içinde sonsuz kez hasarlar alıp yeniden oluşmuş . Sonumuz dinozorlar gibi olabilir. Bi asteroidin dunyaya carpması sonucu oksijenin tukenmesi radyasyonun artması sicakligin artmasi dunya duzeninin denginin degismesi her an olabilir

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Sana tek kelime homo habilis der geçerim. Tabikide maymundan evrimleştik. Her canlı 2 milyon veya 3 milyon yılda bi evrimlesiyo maymunuz biz aslında
Homohabilis ayrı yazılmaz
İyi sen maymundan geldigine inan atalarını kurtarma planı yap bence hayvanat bahçesinde muz verilmesi hiç hoş değil

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,284
2,465
113
Kanka daha fazla uzaya bilime girmeyek yoksa ateistlesir çıkarız. Lakin sunu soyluyebilirim , belki bundan 2 milyon yıl sonra insanlar evrimleşip değişik turden bi hayvan veya yaratik olucak. Nasıl biz 4 5 kez evrim gecirip insan olduysak bunun sonraki evrimide olcak. Ve insanlik sonsuza dek yok olucak
Kanka senin kitabini okumak isterim, bunlar tam bir ileri goruslu insan fikri.

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
Neyse biz gerçek dünyaya dönelim Yusuf Güney abimiz olsaydı bizi Astral Seyahatle aydınlatırdı ama dünya gerçekleri sabah iş var köle gibi çalışıp hiçbirşey araştırmadan geçip giden ömrümüze devam edelim

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,284
2,465
113
Neyse biz gerçek dünyaya dönelim Yusuf Güney abimiz olsaydı bizi Astral Seyahatle aydınlatırdı ama dünya gerçekleri sabah iş var köle gibi çalışıp hiçbirşey araştırmadan geçip giden ömrümüze devam edelim
Kankam iş varsa gidip yatsana, niye uykusuz kalıyorsun.

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
Hadi iyi geceler iyi forumlar kardeş kardeş tartışalım herkesin fikrine saygı duyalım kavga etmek boş işler haklı haksız önemli değil. Hayat devam ediyor etrafınıza pozitif olun ENERJİİİİİ :D

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,673
1,917
113
Zaten insanlik cok aciz bakma bilimcilerin kari, kiza hava atacam diye gevsek gevsek konusmalarina, daha yeryuzundeki okyanuslar bile kesfedilemedi.