- 12,317
- 4,860
- 113
Vay deli kanlı gönlüm vay sen bu kursunu yine mi yedin ,,,,
Daha da büyük birşey soralım gorogo , bütün insanlar toplansak büyük okyanusa işesek, ne kadar zamanda dolarNerdeyse 10 senedır ıcımde sakladıgım bı soru vardı dunyadakı butun ınsanları buyuk okyanusa doksek okyanusu doldururmuyduk dıye. Grok herseyı bılıor dıe groka sordum ondan baskası bılemezdı. Buyuk okyanus o kadar buyukmuskı mevcut ınsanlıgı doksek sadece buyuk okyanusun 0.0000000008 ını doldurabılırmısız şok oldum aq ben hep derdım kac mılyar ınsan var okyanus cok buyuk ama 8-9 mılyar ınsan borumu doldurur tabı okyanusu aq doldurmasada buyuk kısmını kaplar dıordum şoka ugradım. Buyuk okyanusu doldurmak ıcın 18 sextilyon yani 19.028.571.428.571.428.571.428 ınsana ıhtıyac varmıs ben aşırı şok oldum bu nası konu demeyın gozlerım acık kaldı sızlede paylasıyım dedım grok un verdıgı 3 onemlı yanıtı resım olarak ekledım sızde aklınıza takılan bılımsel felsefı seylerı groka sorabılırsınız senelerdır merak edıordum ogrendım rahatladım kendımkını
Ekli dosyayı görüntüle 773854
-----------
Ekli dosyayı görüntüle 773856
------------
Ekli dosyayı görüntüle 773858
Kac metrekı akdenızın derınlıgı dehsete kapılmaktan olecem bu gece aq o kadar buyukmu akdenız ya nası sıgmaz 8 mılyar ınsan. Sadece tuz golu sıgıormus grokun dedıgıne goreDünyadaki bütün insanları Akdeniz'e topla orayı bile doldurmaz
Kardesin coğrafya ogretmenligi okudu terk etti ne sandın 😀 Kanka izle derim filmden daha sarıyorKültür desen var kardeşime massallahhh 😂
Ne ne zamanda dolarDaha da büyük birşey soralım gorogo , bütün insanlar toplansak büyük okyanusa işesek, ne kadar zamanda dolar
İşeyerek okyanusu ne kadar zamanda doldururuzNe ne zamanda dolar![]()
Homo habilis yani atalarımız zamanında hint okyanusuna işemiş zaten 😀Daha da büyük birşey soralım gorogo , bütün insanlar toplansak büyük okyanusa işesek, ne kadar zamanda dolar
Meslektaşmışız biz 😅 ben de felsefe ama coğrafya çok severim. Bakicam mutlaka dostKardesin coğrafya ogretmenligi okudu terk etti ne sandın 😀 Kanka izle derim filmden daha sarıyor
Birader bende köydeki ırmağa çok işerdim, bizim köyün ırmağı tüm dünyaya açılıyormuşHomo habilis yani atalarımız zamanında hint okyanusuna işemiş zaten 😀
Tamam Profesör kimyager abuzer kömürcü kardeşim 😍😀Meslektaşmışız biz 😅 ben de felsefe ama coğrafya çok severim. Bakicam mutlaka dost
Okyanusun nesını doldurcaz hala anlamadım butun ınsanlar ne kadar ıserse buyuk okyanus kadar su mıktarı olurmu dıon ne dıon awİşeyerek okyanusu ne kadar zamanda doldururuz
Hocam sen Akdenizin büyüklüğünü hesaba katmiyormusun bir insan bedeni kaç M2 yer kaplar kütle olarak kaç M3 mantıksal yaklasnKac metrekı akdenızın derınlıgı dehsete kapılmaktan olecem bu gece aq o kadar buyukmu akdenız ya nası sıgmaz 8 mılyar ınsan. Sadece tuz golu sıgıormus grokun dedıgıne gore
Yok valla yemınle blmıom bılıp nabcam akdenızde balıkmı tutuomHocam sen Akdenizin büyüklüğünü hesaba katmiyormusun bir insan bedeni kaç M2 yer kaplar kütle olarak kaç M3 mantıksal yaklasn
Reis Tümbet canlı desteğe nasıl bağlanıyoruz tıklıyorum anasayfaya atıyorBunlar hep parasızlıktan
Senin kafa durmuş birader , boş bi havuza işemiş olsak ortalama 1.80 boya ne kadar zamanda işleyerek doldururuz genişlik te 4m² olsaOkyanusun nesını doldurcaz hala anlamadım butun ınsanlar ne kadar ıserse buyuk okyanus kadar su mıktarı olurmu dıon ne dıon aw
Kral tum puanin altinda canli destek butonu var. Nasıl anasayfaya atiyor gizli sekmeden dene biReis Tümbet canlı desteğe nasıl bağlanıyoruz tıklıyorum anasayfaya atıyor