Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Büyük Okyanusun Büyüklüğü

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,317
4,860
113
Vay deli kanlı gönlüm vay sen bu kursunu yine mi yedin ,,,,

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Dünyadaki bütün insanları Akdeniz'e topla orayı bile doldurmaz

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,779
113
Nerdeyse 10 senedır ıcımde sakladıgım bı soru vardı dunyadakı butun ınsanları buyuk okyanusa doksek okyanusu doldururmuyduk dıye. Grok herseyı bılıor dıe groka sordum ondan baskası bılemezdı. Buyuk okyanus o kadar buyukmuskı mevcut ınsanlıgı doksek sadece buyuk okyanusun 0.0000000008 ını doldurabılırmısız şok oldum aq ben hep derdım kac mılyar ınsan var okyanus cok buyuk ama 8-9 mılyar ınsan borumu doldurur tabı okyanusu aq doldurmasada buyuk kısmını kaplar dıordum şoka ugradım. Buyuk okyanusu doldurmak ıcın 18 sextilyon yani 19.028.571.428.571.428.571.428 ınsana ıhtıyac varmıs ben aşırı şok oldum bu nası konu demeyın gozlerım acık kaldı sızlede paylasıyım dedım grok un verdıgı 3 onemlı yanıtı resım olarak ekledım sızde aklınıza takılan bılımsel felsefı seylerı groka sorabılırsınız senelerdır merak edıordum ogrendım rahatladım kendımkını

Ekli dosyayı görüntüle 773854

-----------

Ekli dosyayı görüntüle 773856

------------

Ekli dosyayı görüntüle 773858
Daha da büyük birşey soralım gorogo , bütün insanlar toplansak büyük okyanusa işesek, ne kadar zamanda dolar

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Dünyadaki bütün insanları Akdeniz'e topla orayı bile doldurmaz
Kac metrekı akdenızın derınlıgı dehsete kapılmaktan olecem bu gece aq o kadar buyukmu akdenız ya nası sıgmaz 8 mılyar ınsan. Sadece tuz golu sıgıormus grokun dedıgıne gore

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Kac metrekı akdenızın derınlıgı dehsete kapılmaktan olecem bu gece aq o kadar buyukmu akdenız ya nası sıgmaz 8 mılyar ınsan. Sadece tuz golu sıgıormus grokun dedıgıne gore
Hocam sen Akdenizin büyüklüğünü hesaba katmiyormusun bir insan bedeni kaç M2 yer kaplar kütle olarak kaç M3 mantıksal yaklasn

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,571
7,283
113
Bunlar hep parasızlıktan

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,779
113
Okyanusun nesını doldurcaz hala anlamadım butun ınsanlar ne kadar ıserse buyuk okyanus kadar su mıktarı olurmu dıon ne dıon aw
Senin kafa durmuş birader , boş bi havuza işemiş olsak ortalama 1.80 boya ne kadar zamanda işleyerek doldururuz genişlik te 4m² olsa

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,779
113
Boş MUHABBETİ Sevmem , Şu konuda ki açıklama ve yapılan yorumların hepsi keşfe çıkmış mucitler gibi geldi. Bırakın bahsi gelin hep beraber keşfedilmemiş şeylerden bahsedelim

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
Okyanusa bizim kaybettiğimiz paraları atsak doldururduk zaten

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,571
7,283
113
Reis Tümbet canlı desteğe nasıl bağlanıyoruz tıklıyorum anasayfaya atıyor
Kral tum puanin altinda canli destek butonu var. Nasıl anasayfaya atiyor gizli sekmeden dene bi