- 7,991
- 6,463
- 113
Dünya düz diyorsun o halde pekiOkuduğum en mantıklı yorum.
Dünya düz diyorsun o halde pekiOkuduğum en mantıklı yorum.
Çay tepsisi diyorlar kanka, bilgin varmi?Okuduğum en mantıklı yorum.
Hahahaha adamsın kanka şakasına söylemiştim cansın 😍😍😀😀Senimi kıracam dostum yazdım bakalım Ekli dosyayı görüntüle 773887
Düz dunyacilar buraya da mı sıçramış brakin saçmalığı uzayda her şey yuvarlak aya bakınca güneşe bakınca düz mu görüyorsunuz ki dünya düz olsunDünya düz diyorsun o halde peki
Ben düz demedim dostDüz dunyacilar buraya da mı sıçramış brakin saçmalığı uzayda her şey yuvarlak aya bakınca güneşe bakınca düz mu görüyorsunuz ki dünya düz olsun
Aya bakınca yuvarlak tepsi işteDüz dunyacilar buraya da mı sıçramış brakin saçmalığı uzayda her şey yuvarlak aya bakınca güneşe bakınca düz mu görüyorsunuz ki dünya düz olsun
Dinozorlar dunyada en uzun süre milyonlarca yıl hükmetmiş yasamis canlılardır . Bir asteroidin mexica kıyılarına carpması sonucu komple yok olmuşlar , ve dinozorlarin yok oluşu insanligin doğuşuna ilk adımdır lakin ilk atalarımız maymunların daha dunyaya gelmesine milyonlarca yıl varPeki 174milyon yıl önce yaşamış bir dinazoru Allah neden yaratmış madem insanlik 1.8milyon yıl önce meydana geldi hadi 2 3 milyon diyek bukadar uzun yıllar dünya neden boş kaldı
Heee maymundan geldik yani bende diyom niye kıllıyım bukadarDinozorlar dunyada en uzun süre milyonlarca yıl hükmetmiş yasamis canlılardır . Bir asteroidin mexica kıyılarına carpması sonucu komple yok olmuşlar , ve dinozorlarin yok oluşu insanligin doğuşuna ilk adımdır lakin ilk atalarımız maymunların daha dunyaya gelmesine milyonlarca yıl var
Taaa ben kucukken koca koca ıskeletler vardı devasa boyutta arkeologların kesfettıgı. Buyuk boyda ınsanlar varmıs heralde ama varsa nıye kuculduk orasını merak edıom. Eskı donemlerı bılmedıgımızden bılınmezlık kavramından o ınsanlar bıze cok korkutucu gelıo devasa ınsan gorsek altımıza sıcarız yani onu dıom ama bızım bu anımızdan farklı deıl o donemın sartlarıda oyleymıs 10k sene sonrada bızım ıcın eskı ınsanlık dıe bahsedcekler urpercekler naptık ne ettık dıye bızı bılmedıklerınden. Bıde bısı merak edıom cok eskıden berıdır yazı varmıs pıramıtler donemınde nıe kımse pıramıtlerın yapılısını kagıda yazıya dokmemıs o donemde yazı yokmuydu bılmedıgımden soruom. Pıramıtler peygamberlerden once dıe bılıom kuranda her detay varken pıramıtler hakkında kımse bıseyler kaydetmemısmıçinde mogolistanda canlı canlı çıkarılan fosilleri gormedjn galiba kanka
Tabikide değil uzay sonsuz. Eminimki baska gezegenlerde başka canlılar başka hayatlarda vardir. Bizim bildigimiz 8 gezegen hariç . 200 milyar gezegen olduğu soyleniyorHeee maymundan geldik yani bende diyom niye kıllıyım bukadar... Bukadar galakside yalnız olmak mümkünmü peki
Kardeşim şimdi desem insanlar nasil olustu. Topraktan geldik , ademle havvadan geldik dicekler cunku okullarda din derslerinde boyle soyleniyor halbuki bizim atamız hobo habilistir biz homo habilisten homo erectus olduk va vs homo sapiens olup evrimleşip insan olduk.Taaa ben kucukken koca koca ıskeletler vardı devasa boyutta arkeologların kesfettıgı. Buyuk boyda ınsanlar varmıs heralde ama varsa nıye kuculduk orasını merak edıom. Eskı donemlerı bılmedıgımızden bılınmezlık kavramından o ınsanlar bıze cok korkutucu gelıo devasa ınsan gorsek altımıza sıcarız yani onu dıom ama bızım bu anımızdan farklı deıl o donemın sartlarıda oyleymıs 10k sene sonrada bızım ıcın eskı ınsanlık dıe bahsedcekler urpercekler naptık ne ettık dıye bızı bılmedıklerınden. Bıde bısı merak edıom cok eskıden berıdır yazı varmıs pıramıtler donemınde nıe kımse pıramıtlerın yapılısını kagıda yazıya dokmemıs o donemde yazı yokmuydu bılmedıgımden soruom. Pıramıtler peygamberlerden once dıe bılıom kuranda her detay varken pıramıtler hakkında kımse bıseyler kaydetmemısmı
Sen pıramıtler diyosun ben sana 250 milyon yıl oncesini soyliyorum. 10 bin yıl oncesi degil1 aylık mevzu bıde pıramıtlerın altında devasa yapılar bulunmus pıramıdı sabıtler sekılde alttan desteklı uzun borular heryerde cıktı goren olmustur. Nıe hıcbı pıramıdı parcalayıp ıcını ıncelemıolar yada pıramıtı ortadan kaldırıp altına ınmıyolar esrarengız bısey varmı dıye.
Kardeşim dunyanin 4te 1i sularla kaplı burdandamı yürütemedin
Sen boşver beynini fazla yormaYok valla yemınle blmıom bılıp nabcam akdenızde balıkmı tutuom