Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Büyük Okyanusun Büyüklüğü

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,284
2,465
113
Aramizda bilimden anlayan dostlarin olmasi güven veriyor.

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Zaten insanlik cok aciz bakma bilimcilerin kari, kiza hava atacam diye gevsek gevsek konusmalarina, daha yeryuzundeki okyanuslar bile kesfedilemedi.
O konuyada ayrı bı ayarım aq 20 senedır okyanusların %5 ı kesfedıldı dıolar papagan gıbı aynı cevap heryerde. Sayısız denız okyanus belgeselı var %5 ı kesfedıldıyse bu belgelellerı ve denızlerdekı gıdısatı nerden bılıoruz aq denızlerı arastırma mevzusu nıye ımkansız gıbı gelıo onu anlayamıom dalgıca kamerayı ver yuzsun yada koy bı makıneye uzaktan yonlendır kesfet heryerı nesı zor bunun. Karanlık bolgedede guclu voltlu bı lambayla takarsın malıyetı neyse. Yanlısmıyım aq

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Düz dunyacilar buraya da mı sıçramış brakin saçmalığı uzayda her şey yuvarlak aya bakınca güneşe bakınca düz mu görüyorsunuz ki dünya düz olsun
Dayi engin tecrübelerin ile Aydınlat bizleri. Ama kurban olayim buraya mac sonucu, kod filan atma yav

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Nerdeyse 10 senedır ıcımde sakladıgım bı soru vardı dunyadakı butun ınsanları buyuk okyanusa doksek okyanusu doldururmuyduk dıye. Grok herseyı bılıor dıe groka sordum ondan baskası bılemezdı. Buyuk okyanus o kadar buyukmuskı mevcut ınsanlıgı doksek sadece buyuk okyanusun 0.0000000008 ını doldurabılırmısız şok oldum aq ben hep derdım kac mılyar ınsan var okyanus cok buyuk ama 8-9 mılyar ınsan borumu doldurur tabı okyanusu aq doldurmasada buyuk kısmını kaplar dıordum şoka ugradım. Buyuk okyanusu doldurmak ıcın 18 sextilyon yani 19.028.571.428.571.428.571.428 ınsana ıhtıyac varmıs ben aşırı şok oldum bu nası konu demeyın gozlerım acık kaldı sızlede paylasıyım dedım grok un verdıgı 3 onemlı yanıtı resım olarak ekledım sızde aklınıza takılan bılımsel felsefı seylerı groka sorabılırsınız senelerdır merak edıordum ogrendım rahatladım kendımkını

Ekli dosyayı görüntüle 773854

-----------

Ekli dosyayı görüntüle 773856

------------

Ekli dosyayı görüntüle 773858
Bütün dünyadaki insanları da birbirine göt göte eklersen Karabük'e sığıyorlar

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Seytan seytan oldugu ıcın sevılmıyosa allah seytanı seytan olarak yarattıgı ıcın. Ben bırıne bı gorev ustlendırsem ve o kısı bunu yapsa bunu yaptı dıye nıye cehennemde yakarım. Seytanda cehennemlıkya hanı