- 3,284
- 2,465
- 113
Üşenmeyip bunu yaptığın için 1 dakikalık saygı duruşu.Hesapladım dogruymuş ama okadar sıkışık degil metrekereye bir kişi düşüyür
Üşenmeyip bunu yaptığın için 1 dakikalık saygı duruşu.Hesapladım dogruymuş ama okadar sıkışık degil metrekereye bir kişi düşüyür
Sinan Engine benziyor dostEkli dosyayı görüntüle 773916
Resimdeki görselin neye benzediğini fark eden insanlar çok zeki oluyorlarmış. Ben çözemedim salağım herhalde
Yesıl bı canavarımsı cızgı fılm karakterımı ne vardı yapısık bısey omuEkli dosyayı görüntüle 773916
Resimdeki görselin neye benzediğini fark eden insanlar çok zeki oluyorlarmış. Ben çözemedim salağım herhalde
Karabük yüzölçümü 7.6 milyar metrekareymiş kolay olduÜşenmeyip bunu yaptığın için 1 dakikalık saygı duruşu.
Yüzölcümü tmmda 99ölcümü kac metre kareKarabük yüzölçümü 7.6 milyar metrekareymiş kolay oldu
Zencileride dahil ettinmi?😂😂Karabük yüzölçümü 7.6 milyar metrekareymiş kolay oldu
Sinan Engine benziyor dost
Anlamadınız mı hakikaten 😁 Söylersem forumdan banlanırımYesıl bı canavarımsı cızgı fılm karakterımı ne vardı yapısık bısey omu
99 derken ? AnlamadımYüzölcümü tmmda 99ölcümü kac metre kare
Normal insan kafası işte dostum senin için fesat 🤣Anlamadınız mı hakikaten 😁 Söylersem forumdan banlanırım
Ensedeki kıvrım birşeyi anımsattı 😁Normal insan kafası işte dostum senin için fesat 🤣
🤣🤣🤣Normal insan kafası işte dostum senin için fesat 🤣
GiriyorRestbete girebilen var mı 1207 girmiyor
Soldan sağa kaydırmak gerekiyormuş kilit simgesini şimdi düştü jetonGiriyor
Denedim, bende giriyor hocam.Bende girmiyor. Başka tarayıcıdan baktım onda da aynı
Çözdüm kilit simgesini sağa kaydırmak gerekiyormuş sonra açıldıDenedim, bende giriyor hocam.
Yuzolcumu 99 olcumu yani99 derken ? Anlamadım
Nerdeyse 10 senedır ıcımde sakladıgım bı soru vardı dunyadakı butun ınsanları buyuk okyanusa doksek okyanusu doldururmuyduk dıye. Grok herseyı bılıor dıe groka sordum ondan baskası bılemezdı. Buyuk okyanus o kadar buyukmuskı mevcut ınsanlıgı doksek sadece buyuk okyanusun 0.0000000008 ını doldurabılırmısız şok oldum aq ben hep derdım kac mılyar ınsan var okyanus cok buyuk ama 8-9 mılyar ınsan borumu doldurur tabı okyanusu aq doldurmasada buyuk kısmını kaplar dıordum şoka ugradım. Buyuk okyanusu doldurmak ıcın 18 sextilyon yani 19.028.571.428.571.428.571.428 ınsana ıhtıyac varmıs ben aşırı şok oldum bu nası konu demeyın gozlerım acık kaldı sızlede paylasıyım dedım grok un verdıgı 3 onemlı yanıtı resım olarak ekledım sızde aklınıza takılan bılımsel felsefı seylerı groka sorabılırsınız senelerdır merak edıordum ogrendım rahatladım kendımkını
Ekli dosyayı görüntüle 773854
-----------
Ekli dosyayı görüntüle 773856
------------
Ekli dosyayı görüntüle 773858