- 5,880
- 1,684
- 113
Fakemiymis sino harbidenVay be isimiz gucumiz yok 3 gundur fake roll takip ediyor muşuz yfgfg
Fakemiymis sino harbidenVay be isimiz gucumiz yok 3 gundur fake roll takip ediyor muşuz yfgfg
Bi de diyor senin mesajlarini begenmedim falan konuma gelme diyor yeni grup olusturuyor kendince boylece dagitim yapmadan bazi insalarin rollerine rahatca katilmayi planliyor saniyorki 20 kisiye 500 duydugumuzda ayagina kapanacaz gfgfDeminki konuyu neden kilitliyosunuz adam sahte roll acıyo bassan engeli konuyu kilitliyosun adam resmen 3 gündür roll ayagına milletle dalga geciyo deminki konuda bana şakamısın diyenler noldu
Cok ayakta uyuyonuz loFakemiymis sino harbiden
Valla yalan deil.bende sonradan şüphelendim.Deminki konuyu neden kilitliyosunuz adam sahte roll acıyo bassan engeli konuyu kilitliyosun adam resmen 3 gündür roll ayagına milletle dalga geciyo deminki konuda bana şakamısın diyenler noldu
3-5 güne milleti carpıp gidicek işte ondan sonra millet aglıyo carpıldık diyeBi de diyor senin mesajlarini begenmedim falan konuma gelme diyor yeni grup olusturuyor kendince boylece dagitim yapmadan bazi insalarin rollerine rahatca katilmayi planliyor saniyorki 20 kisiye 500 duydugumuzda ayagina kapanacaz gfgf
Okadar kahpelik yapmaz heralde diye konduramiyoruz reis.okadari tam bir o.e gidir.sen şu kaybeden kuponu at bakiyim buraya @masoud26Cok ayakta uyuyonuz lo
Bırak dümeni baya inaniyordun adama yfgffValla yalan deil.bende sonradan şüphelendim.
Bı görsel at bakalım kaybettigin kuponu bastığın miktarı @masoud26
bilader neden kitleteyim degisik misin. roll kaybettigi icin bilgi verdimDeminki konuyu neden kilitliyosunuz adam sahte roll acıyo bassan engeli konuyu kilitliyosun adam resmen 3 gündür roll ayagına milletle dalga geciyo deminki konuda bana şakamısın diyenler noldu
Simdiye kadar laf ebeligi yapip atmadi şimdi mi atacak 10k kimde kalmis ki bu her gun cebinde 10k olsun kaybetmesine ragmen sal gitsinOkadar kahpelik yapmaz heralde diye konduramiyoruz reis.okadari tam bir o.e gidir.sen şu kaybeden kuponu at bakiyim buraya @masoud26
La sinannn laftanmi anlamiyon amk.okadar kahpeligi yapmaz heralde diye düşündük.ama şimdi yalan değil bende bi huylamdim amkBırak dümeni baya inaniyordun adama yfgff
ulan az once destek mesaji atan sensin postun altinda iki dakikada neyi gordun de inanmiyom diyorsunValla yalan deil.bende sonradan şüphelendim.
Bı görsel at bakalım kaybettigin kuponu bastığın miktarı @masoud26
Sen şu kaybeden kuponu atsana bastığın.at konu kapansın hadibilader neden kitleteyim degisik misin. roll kaybettigi icin bilgi verdim
ben kimseye kahpeligi yapmamda bir sonraki gunde rool acilinca takip etmezsin sendeLa sinannn laftanmi anlamiyon amk.okadar kahpeligi yapmaz heralde diye düşündük.ama şimdi yalan değil bende bi huylamdim amk
Kardeş at kuponları görsün herkes bunda bişey yok belki biz yanlış düsünüyoruz at sen kuponları ben özür dileyim sendenbilader neden kitleteyim degisik misin. roll kaybettigi icin bilgi verdim
Evet okadarini yapmaz diyoruz.ama kafadaki soru isratelerini kaldır bakalım senulan az once destek mesaji atan sensin postun altinda iki dakikada neyi gordun de inanmiyom diyorsun
konu kapanmasin devam etsin kimin ne oldugunu gorelim biraz dahaSen şu kaybeden kuponu atsana bastığın.at konu kapansın hadi