Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Btas70 / Kasa 250 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,341
4,956
113
konu kapanmasin var mi daha baska inanmayan bekleyelim biraz daha ahahaa

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,190
11,990
113
ulan az once destek mesaji atan sensin postun altinda iki dakikada neyi gordun de inanmiyom diyorsun
Burasi kumar ortami akrabasi misin kimse kimseye kanit olmadan niye guvensin la en eskiler bile dumen yapip kacmasina ragmen malesef milletin umutlariyla oynadigin icin senin kalemini kirdim ben kirinca iste böyle taraftar bulabiliyom 😃😃

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,880
1,684
113
At bastigin kuponu az önce.okadar kahpe olamazsın bence

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,880
1,684
113
konu kapanmasin var mi daha baska inanmayan bekleyelim biraz daha ahahaa
Laf ebeligi yapma delikanliysan at suraya azonce Filipinler üste maçına basıp kaybettigin kuponu.ozaman anlarız nekadar delikanlı olduğunu.azonceki konuda okadar kahpelik yapmaz diye düşünüp boşver demiştik ama sen bı boklar ceviriyosun belli.sen bı at bakalım görseli madem dogruysa

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,190
11,990
113
Laf ebeligi yapma delikanliysan at suraya azonce Filipinler üste maçına basıp kaybettigin kuponu.ozaman anlarız nekadar delikanlı olduğunu.azonceki konuda okadar kahpelik yapmaz diye düşünüp boşver demiştik ama sen bı boklar ceviriyosun belli.sen bı at bakalım görseli madem dogruysa
Artikfotoshopla 10k yapmaya calisir gecti ya gorsel atsada artik inanmayiz hgg

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,341
4,956
113
biraz daha kizissin ortalik kimin ne mal olduğunu gorelim ondan sonra atariz. var herkesin bi yarasi ahahaha

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,341
4,956
113
Ulan serfeiz ne oldu ortada kupon falan yok kaç gündür milleti kekliyosun aklınca dimi.desinlerki bu büyük rol axiyo herkesten bişey koparirim dimi.gotun yemiyo dimi görsel atamaya cunku ortada kupon yok
yemiyo gotum noldu .... lalesi
rool kazansaydi ama kopek gibi havlamasini bilecektin hani bana diye . ahaha

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,190
11,990
113
Ulan serfeiz ne oldu ortada kupon falan yok kaç gündür milleti kekliyosun aklınca dimi.desinlerki bu büyük rol axiyo herkesten bişey koparirim dimi.gotun yemiyo dimi görsel atamaya cunku ortada kupon yok
Kupon atmasin 3 kisiye roll yaptirsin yeni konu konu acip miktari gosterip roll yapsin 😃

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,880
1,684
113
yemiyo gotum noldu .... lalesi
rool kazansaydi ama kopek gibi havlamasini bilecektin hani bana diye . ahaha
Lan kahpe rol kazanmasin diye salak salak kuponlar yapıyosun kacgundur.aslinda uyanmak lazimdida neysee.bu aklınca kendini akıllı zanneden kahpeyi rolüne alan para atan adam deildir amk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...