- 5,880
- 1,684
- 113
Laf ebeligi yapma sen şu görseli atsanaben kimseye kahpeligi yapmamda bir sonraki gunde rool acilinca takip etmezsin sende
Laf ebeligi yapma sen şu görseli atsanaben kimseye kahpeligi yapmamda bir sonraki gunde rool acilinca takip etmezsin sende
Burasi kumar ortami akrabasi misin kimse kimseye kanit olmadan niye guvensin la en eskiler bile dumen yapip kacmasina ragmen malesef milletin umutlariyla oynadigin icin senin kalemini kirdim ben kirinca iste böyle taraftar bulabiliyom 😃😃ulan az once destek mesaji atan sensin postun altinda iki dakikada neyi gordun de inanmiyom diyorsun
sanane lan anten ister sana ebelik yapar istersen sana kocalik sana mi sorcam avel. iki dakika firildak olma delikanli ol birazLaf ebeligi yapma sen şu görseli atsana
kahpeligin kitabini firildak hareketinle sen yaptin zatenAt bastigin kuponu az önce.okadar kahpe olamazsın bence
dostum k. bakma ben kimin ne mal oldugunu gordum bu sayede konunu kirlettigim icin k. bakma@Beşiktaş a teşekkürler 2 kişiye ulaşırım başarılı olursak
Laf ebeligi yapma delikanliysan at suraya azonce Filipinler üste maçına basıp kaybettigin kuponu.ozaman anlarız nekadar delikanlı olduğunu.azonceki konuda okadar kahpelik yapmaz diye düşünüp boşver demiştik ama sen bı boklar ceviriyosun belli.sen bı at bakalım görseli madem dogruysakonu kapanmasin var mi daha baska inanmayan bekleyelim biraz daha ahahaa
Artikfotoshopla 10k yapmaya calisir gecti ya gorsel atsada artik inanmayiz hggLaf ebeligi yapma delikanliysan at suraya azonce Filipinler üste maçına basıp kaybettigin kuponu.ozaman anlarız nekadar delikanlı olduğunu.azonceki konuda okadar kahpelik yapmaz diye düşünüp boşver demiştik ama sen bı boklar ceviriyosun belli.sen bı at bakalım görseli madem dogruysa
biraz daha kizissin ortalik kimin ne mal olduğunu gorelim ondan sonra atariz. var herkesin bi yarasi ahahahaLaf ebeligi yapma delikanliysan at suraya azonce Filipinler üste maçına basıp kaybettigin kuponu.ozaman anlarız nekadar delikanlı olduğunu.azonceki konuda okadar kahpelik yapmaz diye düşünüp boşver demiştik ama sen bı boklar ceviriyosun belli.sen bı at bakalım görseli madem dogruysa
Ulan serfeiz ne oldu ortada kupon falan yok kaç gündür milleti kekliyosun aklınca dimi.desinlerki bu büyük rol axiyo herkesten bişey koparirim dimi.gotun yemiyo dimi görsel atamaya cunku ortada kupon yokkahpeligin kitabini firildak hareketinle sen yaptin zaten
yemiyo gotum noldu .... lalesiUlan serfeiz ne oldu ortada kupon falan yok kaç gündür milleti kekliyosun aklınca dimi.desinlerki bu büyük rol axiyo herkesten bişey koparirim dimi.gotun yemiyo dimi görsel atamaya cunku ortada kupon yok
La böyle bı ithamda bulunsa bile biri direk kuponu atar.ama sen hakliymissin Sinan tam bir o.e diymis bu.Artikfotoshopla 10k yapmaya calisir gecti ya gorsel atsada artik inanmayiz hgg
Kupon atmasin 3 kisiye roll yaptirsin yeni konu konu acip miktari gosterip roll yapsin 😃Ulan serfeiz ne oldu ortada kupon falan yok kaç gündür milleti kekliyosun aklınca dimi.desinlerki bu büyük rol axiyo herkesten bişey koparirim dimi.gotun yemiyo dimi görsel atamaya cunku ortada kupon yok
biraz daha bekleyelim illa kuyruk acisi olupta bana sallayan olucaktirArtikfotoshopla 10k yapmaya calisir gecti ya gorsel atsada artik inanmayiz hgg
Kufur yok sakinLa böyle bı ithamda bulunsa bile biri direk kuponu atar.ama sen hakliymissin Sinan tam bir o.e diymis bu.
yaaa bi .... git o.e ahahahaLa böyle bı ithamda bulunsa bile biri direk kuponu atar.ama sen hakliymissin Sinan tam bir o.e diymis bu.
Lan kahpe rol kazanmasin diye salak salak kuponlar yapıyosun kacgundur.aslinda uyanmak lazimdida neysee.bu aklınca kendini akıllı zanneden kahpeyi rolüne alan para atan adam deildir amkyemiyo gotum noldu .... lalesi
rool kazansaydi ama kopek gibi havlamasini bilecektin hani bana diye . ahaha
Ben hakemim bakalim ne olacak 😃biraz daha bekleyelim illa kuyruk acisi olupta bana sallayan olucaktir
Dur senin konunu acalimda herkes görsün seniyaaa bi .... git o.e ahahaha