Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Btas70 / Kasa 250 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Btas70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,946
2,733
113
42 den alıyodum aldırmadı

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Deminki konuyu neden kilitliyosunuz adam sahte roll acıyo bassan engeli konuyu kilitliyosun adam resmen 3 gündür roll ayagına milletle dalga geciyo deminki konuda bana şakamısın diyenler noldu

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,166
11,983
113
Deminki konuyu neden kilitliyosunuz adam sahte roll acıyo bassan engeli konuyu kilitliyosun adam resmen 3 gündür roll ayagına milletle dalga geciyo deminki konuda bana şakamısın diyenler noldu
Bi de diyor senin mesajlarini begenmedim falan konuma gelme diyor yeni grup olusturuyor kendince boylece dagitim yapmadan bazi insalarin rollerine rahatca katilmayi planliyor saniyorki 20 kisiye 500 duydugumuzda ayagina kapanacaz gfgf

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,880
1,684
113
Valla yalan deil.bende sonradan şüphelendim.
Bı görsel at bakalım kaybettigin kuponu bastığın miktarı @masoud26

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Bi de diyor senin mesajlarini begenmedim falan konuma gelme diyor yeni grup olusturuyor kendince boylece dagitim yapmadan bazi insalarin rollerine rahatca katilmayi planliyor saniyorki 20 kisiye 500 duydugumuzda ayagina kapanacaz gfgf
3-5 güne milleti carpıp gidicek işte ondan sonra millet aglıyo carpıldık diye

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,341
4,956
113
bilader neden kitleteyim degisik misin. roll kaybettigi icin bilgi verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...