Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Btas70 / Kasa 250 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,339
4,954
113
Lan kahpe rol kazanmasin diye salak salak kuponlar yapıyosun kacgundur.aslinda uyanmak lazimdida neysee.bu aklınca kendini akıllı zanneden kahpeyi rolüne alan para atan adam deildir amk
niye takip ediyosun o zaman ....lalesi sana zorla takip ettiren mi var. mileltin rollerinde nasil kopek givi havladigini para icin herkes biliyor hala gelmis bana tatava yapiyosun

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,870
1,684
113
niye takip ediyosun o zaman ....lalesi sana zorla takip ettiren mi var. mileltin rollerinde nasil kopek givi havladigini para icin herkes biliyor hala gelmis bana tatava yapiyosun
Kimin havladigi belli aç köpek😀olumnsenin gibi sahte rol açmıyoruz biz.direk kendi paramızla açıp oynuoruz kupknlarida paylaşıyoruz.senin götun yemez amaa.senin adam sandıkta geldik takip ettik.ama sen tam bir kasarmissin.herkes gördü ne bok olduğunu.
Sen bu ssaatten sonra bu forumda barinamazsin dolandirici aç kopek

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,339
4,954
113
Kimin havladigi belli aç köpek😀olumnsenin gibi sahte rol açmıyoruz biz.direk kendi paramızla açıp oynuoruz kupknlarida paylaşıyoruz.senin götun yemez amaa.senin adam sandıkta geldik takip ettik.ama sen tam bir kasarmissin.herkes gördü ne bok olduğunu.
Sen bu ssaatten sonra bu forumda barinamazsin dolandirici aç kopek
yaaa konu acsana niye hala havliyosun . varsa bi sorunun yönetime bildir. tasmani tutan kisilerin yanina git. ac kalmissin belli ki ahaha

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,339
4,954
113
varsa bi sorun yonetime bildirin adamin konusunu mesgul etmemek icin yazmıyorum artik .

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,870
1,684
113
Belliydi zaten bunda o got nerde 20 kişiye 500 Muş ahahahahaha😀işte bizde salagiz.hos ben sadece bugün katıldım bu dolandırıcının sahte rolüne.oncekilerdw yoktum Allah'tanda yokmusum

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,870
1,684
113
Bu delikanlı olsa bukadar laftan sonra al kaybeden kupon lap diye koyar g.t eder herkesi ama yapamaz çünkü ortada kupon yok😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...