Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Btas70 / Kasa 250 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,340
4,954
113
Kanka adam kimseden calmamis cirpmamis eger fake rol yaptıysa o onun yanlısidir ee sen bir yanlışta insanların üstüne çizgi atarsan dünyada adam kalmaz olur olur bazen insan hatalar yaptıkça daha da olgunlaşir
bak dostum ben yanlis bi sey yapmadim. bu karaktersizin inadina paylasmiyorum . roll kazandida vermedigim mi oldu. daha once actigim 2 rolde dsgitim yaptigim da oldu . olmayinca olmuyor. ilk basta destek verirler kaybedince falan filan sende cok yasamissimdir

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,736
7,917
113
ulan @Daimon istedigin parayı bana attirdin. bana gelen para 210 tl ye kadsr dustu onun uzerinde 40 tl ekleyip gondermedin mi 250 tl olarak sana baskasi olsa bu parayi cebe indirirdi ayip sana
Sana yardımcı olmadin diyen olmadı bu 1 Üstüne eklemedin diyende olmadı bu 2 kendini haklı çıkarmaya çalışma bu da 3. Amacım tartışmak değil yaptığın ayıbı örtmeye çalışma bari. insanda biraz utanma duygusu olur.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,856
22,215
113
bak dostum ben yanlis bi sey yapmadim. bu karaktersizin inadina paylasmiyorum . roll kazandida vermedigim mi oldu. daha once actigim 2 rolde dsgitim yaptigim da oldu . olmayinca olmuyor. ilk basta destek verirler kaybedince falan filan sende cok yasamissimdir
Doğru o konuda haklısın konu acarsin eger millete dağıtım yapmadan gidersen o zman hepimiz snaa laf ederiz buna hakkımız olur ama tamamlanmıyan bi rol hakkında senin üstüne gelemeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...