Canım çekti versene neredesin sen bu aralar 😂😂 @AzraeLUlan petito diye okudum ilk görünce 🤣🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 896683
Canım çekti versene neredesin sen bu aralar 😂😂 @AzraeLUlan petito diye okudum ilk görünce 🤣🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 896683
Tadic başlama yine daha sıra sana gelmedi canının kıymetini bil 🤣Canım çekti versene neredesin sen bu aralar 😂😂 @AzraeL
Sende mi dolandirilmak için sıraya girdin😂😂Tel no +1 yazıyor onu90 nasıl yapacam
Tamam ben gidiyorumTadic başlama yine daha sıra sana gelmedi canının kıymetini bil 🤣
Güle güle 👋🤣Tamam ben gidiyorum
Benimde 12 k oldu😀senin gelirse reis sonra 1000 feda ederiz bakalım.haber edersin sana zahmet dostZafer bunlar bozuk bilader , bi acayipler adamlar resmen seviniyor site dolandırdı diye , yarım saat bi saate belli olur tahminimce site yeni ve güncellemede kanımca , hayırlısı ama şuan okuyan varsa kimse para yatırmasın , telefondayım şuan biigisayarı açmaya gidiyorum sitenin nebok olduğunu o zaman anlıycam
Benimde 12 k oldu😀senin gelirse reis sonra 1000 feda ederiz bakalım.haber edersin sana zahmet dost
[/QUOTE lann odemiyo messajlara basdan bak gel kaç kişi ödeme almamis
10 senedir bu illetin içindeyim biraz da koyun gibi birileri dolandıci veya değil demesine bakmadan az çok anlaşılıyor salak olmamak lazım yıl olmuş 2026Yanlız site öderse arkadaşa şu dalga geçenlerin suratını görmeyi çok isterim jansksksk
Yok 30 yap 1 yatır 5 çek@AzraeL tebrikler kanka 700 olmuyormu 700 yatırsam
Çeviriceksin satın alma yapmicaksinBeyler bu ne demek Satın alma oyunları (Bonus Buy) kesinlikle yasaktır.