Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betiton 2500 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sametrt

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
147
25
28
Bir kuruş çıkmaz siteden ne koparsak diye gelmişler 100 kişi yatırsa kapatıp gitcekler yatırmayın yazık günah

Sinsidda44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
414
312
63
Kör Meliha bile anlar bu sitenin dolandırıcı olduğunu hala öder mi diyenler var valla akıl tutulması yaşıyorum

Muzobaba93

Üye
Yeni Üye
10
1
3
Sitede crypto ticareti var oda sadece kumar düsecek yükselecek biliyorsun kar yada zarar ediyorsun ama para gene aynı geliyor crypto ya çevirebilsek biz tokatlardık diye düsünüyorum aslında xD

ibokurt02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
683
289
63
herkes site hakkında kötü yorum yapıyor en son böyle bir bonus olduğunda herkes kötü yorum yapmıştı ve ödemişti adam olun olum adam azıcık

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,764
5,061
113
Arkadaşlar site hakkında bilgisi olan varmı
Deneme bonusu verıyor 2500 TL 10 k yap 1 yatır 5 k cek ben yapdım ama site hakkında bilgim olmadıgı için yatırmadım sıte hakkında bilgisi olanlar yorum yapabılırmı site saglammı?
Kemal Sunal abimizin Tokatçı isimli filmini izlemeni tavsiye ederim.

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,349
3,434
113
@crazyboys kıllı bayram ediyor bizi ban yedik diye saba inat olsun diye siteye 1000 atcam😂😂

Kadirdnr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
67
28
Daha kimse yatırım yapmamiş bakalım kötü konuşmaya acele etmeyelim

selekta

Tanımadığınız Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
499
170
43
Yanlız site öderse arkadaşa şu dalga geçenlerin suratını görmeyi çok isterim jansksksk
aynen :D ödeyecek gıbı gunceleme var dıyor , da kesın degıl tabı beklıyorum cekım geldıgı vakıt yazıcam buraya buyuk harflerler:ÇD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...