herhangi bir değişiklik var mıŞuan bakiyem 1000 yatırmama rağmen 10.000 de , tekrar çekim için tıkladığımda bu uyarıyı veriyor şimdi de Ekli dosyayı görüntüle 896667
herhangi bir değişiklik var mıŞuan bakiyem 1000 yatırmama rağmen 10.000 de , tekrar çekim için tıkladığımda bu uyarıyı veriyor şimdi de Ekli dosyayı görüntüle 896667
kral sen takılma düşüncen için eyvallahAynı Tongalara düşersiniz milletgeçin makaranızı, yaptığınız ayıp ama dürüstçe söylemişiz yatırdık bile bile enayi gibi, dalaverelerin döndüğünü geldik yazdık burayada ,bari siz ayık olun haber bekleyin diye, çekebilirsek haberini edelim bari siz sikilmeyin diye
Sana kafamda 2 atmak var ,2 posta, 1500 den 3000 bin masaya bırakıp sen uyanmadan otelden çıkmak var kafamda , sana tekte 1500 etmezde işte hakediyon işteSiz bana 200 atın ben size 1 milyon Atacam
Kardeşim sana yatırım yap diye söyleyen olmadı kafana göre yatırdınAynı Tongalara düşersiniz milletgeçin makaranızı, yaptığınız ayıp ama dürüstçe söylemişiz yatırdık bile bile enayi gibi, dalaverelerin döndüğünü geldik yazdık burayada ,bari siz ayık olun haber bekleyin diye, çekebilirsek haberini edelim bari siz sikilmeyin diye
adamda zaten onu diyor kimseden herhangi bir tavsiye almadı kendi isteği ve iradesi üzerine bir yatırım yaptı eğer gelirse ya da çekim verirse haber edeceğini söyledi sen ve senin gibiler adama bi anda 1000 tl yi attığı için enayi rolüne koydunuzKardeşim sana yatırım yap diye söyleyen olmadı kafana göre yatırdın
Sen ağlamaya devam et daha çok ağlarsın böyle sitelere ata ataLan yürü git kamil tanımadan etmeden yorum yapma kaç kişiye attımda para forumda aynı bu site gibi bi anda yok oldular ortadan, bana para ver bana para ver diyen adamın fotoğrafını koymussun profiline bide ne diyim sana daha , bak işine boşa tantana çıkarma
Zafer bunlar bozuk bilader , bi acayipler adamlar resmen seviniyor site dolandırdı diye , yarım saat bi saate belli olur tahminimce site yeni ve güncellemede kanımca , hayırlısı ama şuan okuyan varsa kimse para yatırmasın , telefondayım şuan biigisayarı açmaya gidiyorum sitenin nebok olduğunu o zaman anlıycamadamda zaten onu diyor kimseden herhangi bir tavsiye almadı kendi isteği ve iradesi üzerine bir yatırım yaptı eğer gelirse ya da çekim verirse haber edeceğini söyledi sen ve senin gibiler adama bi anda 1000 tl yi attığı için enayi rolüne koydunuz
Bizim için riske girmesin parası cebinde kalsın boyle siteler cogaldı kardeşimadamda zaten onu diyor kimseden herhangi bir tavsiye almadı kendi isteği ve iradesi üzerine bir yatırım yaptı eğer gelirse ya da çekim verirse haber edeceğini söyledi sen ve senin gibiler adama bi anda 1000 tl yi attığı için enayi rolüne koydunuz
ben beklemedeyim reis forumda bir sürü böyle adam var birazdan çekim geldi diye paylaşım yaparsan umarım yaparsın 1000 tl istemeye de başlarlarZafer bunlar bozuk bilader , bi acayipler adamlar resmen seviniyor site dolandırdı diye , yarım saat bi saate belli olur tahminimce site yeni ve güncellemede kanımca , hayırlısı ama şuan okuyan varsa kimse para yatırmasın , telefondayım şuan biigisayarı açmaya gidiyorum sitenin nebok olduğunu o zaman anlıycam
sende haklısın tabi ama adamın kendi isteği olduğu için bir şey demek bize düşmezBizim için riske girmesin parası cebinde kalsın boyle siteler cogaldı kardeşim
Haklısın kardeşim olan oldu kardeşim günün güzel gecsin iyi forumlarsende haklısın tabi ama adamın kendi isteği olduğu için bir şey demek bize düşmez
eyvallah senindeHaklısın kardeşim olan oldu kardeşim günün güzel gecsin iyi forumlar