Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betiton 2500 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zafer8282

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
146
62
28
Aynı Tongalara düşersiniz millet :) geçin makaranızı, yaptığınız ayıp ama dürüstçe söylemişiz yatırdık bile bile enayi gibi, dalaverelerin döndüğünü geldik yazdık burayada ,bari siz ayık olun haber bekleyin diye, çekebilirsek haberini edelim bari siz sikilmeyin diye
kral sen takılma düşüncen için eyvallah

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,349
3,434
113
Aynı Tongalara düşersiniz millet :) geçin makaranızı, yaptığınız ayıp ama dürüstçe söylemişiz yatırdık bile bile enayi gibi, dalaverelerin döndüğünü geldik yazdık burayada ,bari siz ayık olun haber bekleyin diye, çekebilirsek haberini edelim bari siz sikilmeyin diye
Kardeşim sana yatırım yap diye söyleyen olmadı kafana göre yatırdın

Kayserili

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,983
727
113
Var mı güncel bonus deneme davet sms mail vs çulsuz kaldık

zafer8282

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
146
62
28
Kardeşim sana yatırım yap diye söyleyen olmadı kafana göre yatırdın
adamda zaten onu diyor kimseden herhangi bir tavsiye almadı kendi isteği ve iradesi üzerine bir yatırım yaptı eğer gelirse ya da çekim verirse haber edeceğini söyledi sen ve senin gibiler adama bi anda 1000 tl yi attığı için enayi rolüne koydunuz

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,360
658
113
Size az bile oluyor daha çok dolandıci site Türer sizler gibiler yüzünden

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,360
658
113
Lan yürü git kamil tanımadan etmeden yorum yapma kaç kişiye attımda para forumda aynı bu site gibi bi anda yok oldular ortadan, bana para ver bana para ver diyen adamın fotoğrafını koymussun profiline bide ne diyim sana daha , bak işine boşa tantana çıkarma
Sen ağlamaya devam et daha çok ağlarsın böyle sitelere ata ata

selekta

Tanımadığınız Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
499
170
43
adamda zaten onu diyor kimseden herhangi bir tavsiye almadı kendi isteği ve iradesi üzerine bir yatırım yaptı eğer gelirse ya da çekim verirse haber edeceğini söyledi sen ve senin gibiler adama bi anda 1000 tl yi attığı için enayi rolüne koydunuz
Zafer bunlar bozuk bilader , bi acayipler adamlar resmen seviniyor site dolandırdı diye , yarım saat bi saate belli olur tahminimce site yeni ve güncellemede kanımca , hayırlısı ama şuan okuyan varsa kimse para yatırmasın , telefondayım şuan biigisayarı açmaya gidiyorum sitenin nebok olduğunu o zaman anlıycam

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,349
3,434
113
Bizim için riske girmesin parası cebinde kalsın boyle siteler cogaldı kardeşim

zafer8282

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
146
62
28
Zafer bunlar bozuk bilader , bi acayipler adamlar resmen seviniyor site dolandırdı diye , yarım saat bi saate belli olur tahminimce site yeni ve güncellemede kanımca , hayırlısı ama şuan okuyan varsa kimse para yatırmasın , telefondayım şuan biigisayarı açmaya gidiyorum sitenin nebok olduğunu o zaman anlıycam
ben beklemedeyim reis forumda bir sürü böyle adam var birazdan çekim geldi diye paylaşım yaparsan umarım yaparsın 1000 tl istemeye de başlarlar

Tolga53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
441
264
63
Konu hala neden açık onuda bilmiyorum sahte olduğu belli olduğu halde 🤣

clupanqels

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,203
310
83
Alt limitler yükselince bildiğimiz siteler yan çar açmaya başlamış vurup vurup kaçacaklar

Mustoxx1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
76
31
18
Ben basda demişim abi bak dolandırıcı canlı beni engeledi diye yav Allah aşkına okuyun şu mesajları bakın yatırım yapmayın @diamond kanka kaldırın şu formu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...