Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betiton 2500 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,657
2,123
113
Buda benden Dursun burda yatırım yapıda ödeme alan olursa bakarız 🤣🤣IMG_20251207_122350.jpg

selekta

Tanımadığınız Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
499
170
43
Tokatçıya benziyor, 10.000 bin yaptım 1000 yatırdım 5000 çekim vermeden canlı dekont istedi dekontu attım canlı destek kayboldu birden , bakiye hala 10.000, yatırımım bile yansımadı , 5 bin çekim veriyorum siteden düşmüyo ama başarılı gibi ibare çıktı çekim talebiniz güncellemeden dolayı vs vs diye bi ekrana çıktı bir daha da o ekranı bulamadım , canlı destek desen dekontu atınca kapandı yüzde 90 dümenci site

Ziznelican

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,805
362
83
Tokatçıya benziyor, 10.000 bin yaptım 1000 yatırdım 5000 çekim vermeden canlı dekont istedi dekontu attım canlı destek kayboldu birden , bakiye hala 10.000, yatırımım bile yansımadı , 5 bin çekim veriyorum siteden düşmüyo ama başarılı gibi ibare çıktı çekim talebiniz güncellemeden dolayı vs vs diye bi ekrana çıktı bir daha da o ekranı bulamadım , canlı destek desen dekontu atınca kapandı yüzde 90 dümenci site
Çekebilir sen haber et dost

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,360
658
113
Karnım aç diyen adam çıksın forumda 100 TL vermezsiniz dolandıci sitelere gözünüz kapalı atıyorsunuz mustehak size

selekta

Tanımadığınız Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
499
170
43
Şuan bakiyem 1000 yatırmama rağmen 10.000 de , tekrar çekim için tıkladığımda bu uyarıyı veriyor şimdi de IMG_2398.png

djebbi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,995
545
113
Vay be para aşkı na 1000 tl yi dolandırıcılara veriyolar..hak ediyonuz mikilmeyi

selekta

Tanımadığınız Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
499
170
43
Karnım aç diyen adam çıksın forumda 100 TL vermezsiniz dolandıci sitelere gözünüz kapalı atıyorsunuz mustehak size
Lan yürü git kamil tanımadan etmeden yorum yapma kaç kişiye attımda para forumda aynı bu site gibi bi anda yok oldular ortadan, bana para ver bana para ver diyen adamın fotoğrafını koymussun profiline bide ne diyim sana daha , bak işine boşa tantana çıkarma

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,355
3,442
113
Lan yürü git kamil tanımadan etmeden yorum yapma kaç kişiye attımda para forumda aynı bu site gibi bi anda yok oldular ortadan, bana para ver bana para ver diyen adamın fotoğrafını koymussun profiline bide ne diyim sana daha , bak işine boşa tantana çıkarma
Aynen

selekta

Tanımadığınız Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
499
170
43
Siz bana 200 atın ben size 1 milyon Atacam
Aynı Tongalara düşersiniz millet :) geçin makaranızı, yaptığınız ayıp ama dürüstçe söylemişiz yatırdık bile bile enayi gibi, dalaverelerin döndüğünü geldik yazdık burayada ,bari siz ayık olun haber bekleyin diye, çekebilirsek haberini edelim bari siz sikilmeyin diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...