- 2,660
- 919
- 113
Bir tane tokatçı site vardı anında bakiye 45 K yapmıştı bu sitede bende gram yükselmedi kayıp ettirdi
Bakiye 300 bin oldu kendine güvenen varsa yazsın bana yatırım yapsın boluselim eğer öderse pek ödeyecek siteye benzemio ama ortak aranıyor sermaye ondantokatçı
Para topluyor bu siteBu siteye şeşer beşer yatırım yaparsınız araya gidersiniz valla diyim bak ☺😀 sakın yatırım filan yapmayın !!
oyunları sahte değil beyler kendinize gelinPara topluyor bu site
Nasıl yanioyunları sahte değil beyler kendinize gelin
Aynen haklısın para topluyorArkadaşlar kesinlikle yatırım yapmayın az önce canlı destek ile konuştum çekim islemi ne zaman düzelir dedim canli destek de yatırım yaptınız mı çekim yapabilirsiniz dedi ben de eee arkadaş yatırım yapmış siteye bile yansitmamissiniz bakım var diye şimdi bana çekim yapabilirsiniz diyosunuz sahtesiniz dedim yüzüme kapattı @Shellac @Daimon konu kilit başkanlar lütfen daha fazla açık kalmasın hatta konuyu silelim
aynısını bana da yaptı zınk diye engelledi bi andaArkadaşlar kesinlikle yatırım yapmayın az önce canlı destek ile konuştum çekim islemi ne zaman düzelir dedim canli destek de yatırım yaptınız mı çekim yapabilirsiniz dedi ben de eee arkadaş yatırım yapmış siteye bile yansitmamissiniz bakım var diye şimdi bana çekim yapabilirsiniz diyosunuz sahtesiniz dedim yüzüme kapattı @Shellac @Daimon konu kilit başkanlar lütfen daha fazla açık kalmasın hatta konuyu silelim
Kasa 8000 di biranda 700 lira oldu sen anla işte trasssss sitesahte mi diyorsunuz yaani
Haklısın ödeme yapmaz site güncelleme hikayeEn az 5 kişi var yatırıp engellenen bı o kadarda utanıp söyleyemeyen var hala bir ümit bekliyoruz diyorsun akıl versin
Eyvah eyvahbey yatırım yaptım dostum beklemedeyım guncelleme var dıyo
Diamond kimBen basda demişim abi bak dolandırıcı canlı beni engeledi diye yav Allah aşkına okuyun şu mesajları bakın yatırım yapmayın @diamond kanka kaldırın şu formu
Daha çok beklerEyvah eyvah
Bende gordum yeni başlamış ise 😂😂Diamond kim
Puansjajaja
işlem geçmişinde neden bir anda 700 olduğu gözükürKasa 8000 di biranda 700 lira oldu sen anla işte trasssss site