- 48,042
- 15,596
- 113
Saplaaaa
250 tl için konuyu uzatmayın kitleyin burayı abi ama şu listeye adaletli diyen de yalan konuşmuş olur olabılır kendı cevrendekı adamları sececektın zaten bunu herkes yapardı eline sağlık iyi forumlarDostlar ben forumda 8 senelik üyeyim bu forumda beni tanımayan üye yoktur kimi secsem tanıdık olacak zatenlütfen banada biraz saygı gösterin ben adilmolmaya çalıştım elimden geldiğince
Sinan dağıtımı beraber yapalım olur mu sana 10 kişi vereyimSaplaaaa
Dassagini gezdirenler yesin adamın dibisin seviliyorsun kralSaplaaaa
Dost istersen bende yardım ederim beni bilirsin forumdanSinan dağıtımı beraber yapalım olur mu sana 10 kişi vereyim
@kedicik e at hocam o yapar ama ne zaman yapar kimse bilemezSinan dağıtımı beraber yapalım olur mu sana 10 kişi vereyim
Hesabimda sikinti var dost liste alamiyom bu aralarSinan dağıtımı beraber yapalım olur mu sana 10 kişi vereyim
O 2 kişi de rol parası ayırdık 😀4 kişi eksik demelerine rağmen 2 kişi daha ekledim diyorsun 16 kişi olduğunu görmedin mi yaparken saymadin mi onu gectim 4 kişi diyorlar 2 kişi daha ekledim diyorsun 2 kişi ekleyince 20 mi oluyor
Gördüm dost sayfa sayfa geldiğim için sayfa atlayınca liste siliniyordu onu atıp sayfalara dewsm ettim bu nedenle erken attım listeyi ? Başka sorunuz ?4 kişi eksik demelerine rağmen 2 kişi daha ekledim diyorsun 16 kişi olduğunu görmedin mi yaparken saymadin mi onu gectim 4 kişi diyorlar 2 kişi daha ekledim diyorsun 2 kişi ekleyince 20 mi oluyor
Ya neresi adil bide beşiktaşlı olucan şu yaptığın ayıpDostlar ben forumda 8 senelik üyeyim bu forumda beni tanımayan üye yoktur kimi secsem tanıdık olacak zatenlütfen banada biraz saygı gösterin ben adilmolmaya çalıştım elimden geldiğince
Hiç adil olmadin kardeşim çok ayıp ettin daha diyecek bişey yok yok 500 mesaj altı fazlA atmiyoz diye aktif fegilmiyizDostlar ben forumda 8 senelik üyeyim bu forumda beni tanımayan üye yoktur kimi secsem tanıdık olacak zatenlütfen banada biraz saygı gösterin ben adilmolmaya çalıştım elimden geldiğince
Ve akabinde 4 kisiyide ekledim fark ettiysenGördüm dost sayfa sayfa geldiğim için sayfa atlayınca liste siliniyordu onu atıp sayfalara dewsm ettim bu nedenle erken attım listeyi ? Başka sorunuz ?
Kedicik sana seç dese komşu mahalleden tanımadıklarini yazacak halin yokya.250 değil mevzu listeye bak hepsi kendi muhabbet ettiği adamlar