http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Bernardo1 / Tek Maç 100k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
100000
Kupon Oranı
1.23

sseyhan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
624
74
28
4 kişi eksik demelerine rağmen 2 kişi daha ekledim diyorsun 16 kişi olduğunu görmedin mi yaparken saymadin mi onu gectim 4 kişi diyorlar 2 kişi daha ekledim diyorsun 2 kişi ekleyince 20 mi oluyor

Konu İlk mesajı açık ama böyle kendine göre secerse zaten bildiklerine vermiş olur. Konu sonunda gelen adama verince adil olunmuyor

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,524
3,436
113
250 tl için konuyu uzatmayın kitleyin burayı abi ama şu listeye adaletli diyen de yalan konuşmuş olur olabılır kendı cevrendekı adamları sececektın zaten bunu herkes yapardı eline sağlık iyi forumlar
Kral adam söyleneni yaptı bundan sonraki her olumsuz mesaj hakka girer

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,273
41,181
113
Hiç adil olmadin kardeşim çok ayıp ettin daha diyecek bişey yok yok 500 mesaj altı fazlA atmiyoz diye aktif fegilmiyiz
Ondan değil dost forumda bir çok üye Multi hesap taşıyor aynı kişiye iki kere ödül atmayip baskalarinin ahkkini vermeyelim diye 500 mesaj altını almadım adam karısının adına hespa açıyor

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
355
123
43
Ondan değil dost forumda bir çok üye Multi hesap taşıyor aynı kişiye iki kere ödül atmayip baskalarinin ahkkini vermeyelim diye 500 mesaj altını almadım adam karısının adına hespa açıyor
Anladimda üçüncü beğenen ve siteye giren benim millet iki üyelik açıyor diye kardeşim bizim suçumuz ne

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,452
1,344
113
Kral adam söyleneni yaptı bundan sonraki her olumsuz mesaj hakka girer
Kral ben kötü bısey demedim kı kım olsa kendı arkadaşlarını seçecekti ama adil oldum felan demeye gerek yok zaten bunların 16 17 si biliyordu bu adamın kendısını sececegını 250 lira için uzatmaya gerek yok afiyet olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...