http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Bernardo1 / Tek Maç 100k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
100000
Kupon Oranı
1.23

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,075
785
113
Beyler yanlış anlamayın da ben burda 1 sene olacak kimseyle samimiyetim yok Doğa ve Müslüm harici onlarda çok az samiyetim var burda benim düşüncemce böyle dağıtım yapılacaksa çekiliş ile olması lazım şimdi adam öyle istedi diceksiniz evet o istemiş olabilir ama anlamadığım kadarıyla burda hemen hemen herkes birbiriyle çok samimi 20 kişi seçilecek 100 kişiye yakın burda takip ediyor konuyu bu tarz şeyleri çekiliş ile yapılması düşüncesindim ben şahsen kendi fikrimce ayrıca burda sadece para için takip edecek olan adam varsa etmesin onun ismi çıkmayınca listede hadi eyvallah en kaçar diyen kişi zaten gereksiz kazanlara bol şanslar iyi forumlar takipteyiz yinede

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,899
2,398
113
Arkadaşlar çekilişte olsa kazanacak kişi sayısı 20 mutlaka birileri çıkacak birileri çıkmayacak bence en büyük haksızlığı siz bana yapıyorsunuz Allah şahit ya ben adil olduğunu düşündüğüm kişileri seçtim gerisi sizin takdiriniz
Keşke ben ramdom.seceydin dost saflik olsun

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,871
1,412
113
Arkadaşlar çekilişte olsa kazanacak kişi sayısı 20 mutlaka birileri çıkacak birileri çıkmayacak bence en büyük haksızlığı siz bana yapıyorsunuz Allah şahit ya ben adil olduğunu düşündüğüm kişileri seçtim gerisi sizin takdiriniz
konuyu kapattır dostum muhabbet uzar başı ağrır yoksa. @kedicik 250 tl yi bırak 2 tl için rahat bırakmaz seni.

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,524
3,436
113
Kral ben kötü bısey demedim kı kım olsa kendı arkadaşlarını seçecekti ama adil oldum felan demeye gerek yok zaten bunların 16 17 si biliyordu bu adamın kendısını sececegını 250 lira için uzatmaya gerek yok afiyet olsun
Kral 5k yi 3 el roll en vursun adam başı 750 TL düşsün dedik kimse onay vermedi bu saatten sonra ne desek bos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...