- 1,871
- 1,412
- 113
onun tayfası hazır dostu sen rahat ol onlar grup halindeler avdaKedicik sana seç dese komşu mahalleden tanımadıklarini yazacak halin yokya.
onun tayfası hazır dostu sen rahat ol onlar grup halindeler avdaKedicik sana seç dese komşu mahalleden tanımadıklarini yazacak halin yokya.
Ya boşver dostum delikanlı adam yapmaz bu şekilde inan 250 umrumda değil yalama yapan herkesi listeye eklediÇekiliş olmalıydı bunu konu sahibi de yaptığı zaman dikkate alsın kendi kafalarina göre adam seçmek nedir haksızlık
Barışmak için almıştır 🤣En son bizde kavga ettik @Beşiktaş la beni almis listeye
Adil olup 50 kişiden çekiliş yapardı. Diğer türlü eşine dostuna verdiğini bariz belli etti.Çekiliş olmalıydı bunu konu sahibi de yaptığı zaman dikkate alsın kendi kafalarina göre adam seçmek nedir haksızlık
Yalamacilar her zaman kazanıyor yapacak bişey yokYa boşver dostum delikanlı adam yapmaz bu şekilde inan 250 umrumda değil yalama yapan herkesi listeye ekledi
Keşke ben ramdom.seceydin dost saflik olsunArkadaşlar çekilişte olsa kazanacak kişi sayısı 20 mutlaka birileri çıkacak birileri çıkmayacak bence en büyük haksızlığı siz bana yapıyorsunuz Allah şahit ya ben adil olduğunu düşündüğüm kişileri seçtim gerisi sizin takdiriniz
Dost bi dm bakarmısın 🥸Arkadaşlar çekilişte olsa kazanacak kişi sayısı 20 mutlaka birileri çıkacak birileri çıkmayacak bence en büyük haksızlığı siz bana yapıyorsunuz Allah şahit ya ben adil olduğunu düşündüğüm kişileri seçtim gerisi sizin takdiriniz
Olabilir .dBarışmak için almıştır 🤣
Beşiktaş arkadaşın rollerine katilmazdim, kavgaliydik bayağı atismistik zamanında beni seçti hiç beklemiyordum ben deEn son bizde kavga ettik @Beşiktaş la beni almis listeye
Yok onunla barisamiuoz hep kavga ediyokBarışmak için almıştır 🤣
konuyu kapattır dostum muhabbet uzar başı ağrır yoksa. @kedicik 250 tl yi bırak 2 tl için rahat bırakmaz seni.Arkadaşlar çekilişte olsa kazanacak kişi sayısı 20 mutlaka birileri çıkacak birileri çıkmayacak bence en büyük haksızlığı siz bana yapıyorsunuz Allah şahit ya ben adil olduğunu düşündüğüm kişileri seçtim gerisi sizin takdiriniz
Kral 5k yi 3 el roll en vursun adam başı 750 TL düşsün dedik kimse onay vermedi bu saatten sonra ne desek bosKral ben kötü bısey demedim kı kım olsa kendı arkadaşlarını seçecekti ama adil oldum felan demeye gerek yok zaten bunların 16 17 si biliyordu bu adamın kendısını sececegını 250 lira için uzatmaya gerek yok afiyet olsun
Tüh kötü olmus bi daha küsmeyin lütfenBeşiktaş arkadaşın rollerine katilmazdim, kavgaliydik bayağı atismistik zamanında beni seçti hiç beklemiyordum ben de