http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Bernardo1 / Tek Maç 100k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
100000
Kupon Oranı
1.23

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,481
5,684
113
Gelirse 5k dağıtım
İlk 50 begenenden 20 kişi seçelim 250 dağıtım olsun
Dagitimciyi aranızda belirleyin
İlk mesaj burda dostlar.

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,452
1,344
113
Dostlar ben forumda 8 senelik üyeyim bu forumda beni tanımayan üye yoktur kimi secsem tanıdık olacak zaten :) lütfen banada biraz saygı gösterin ben adilmolmaya çalıştım elimden geldiğince
250 tl için konuyu uzatmayın kitleyin burayı abi ama şu listeye adaletli diyen de yalan konuşmuş olur olabılır kendı cevrendekı adamları sececektın zaten bunu herkes yapardı eline sağlık iyi forumlar

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
4 kişi eksik demelerine rağmen 2 kişi daha ekledim diyorsun 16 kişi olduğunu görmedin mi yaparken saymadin mi onu gectim 4 kişi diyorlar 2 kişi daha ekledim diyorsun 2 kişi ekleyince 20 mi oluyor

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,273
41,184
113
4 kişi eksik demelerine rağmen 2 kişi daha ekledim diyorsun 16 kişi olduğunu görmedin mi yaparken saymadin mi onu gectim 4 kişi diyorlar 2 kişi daha ekledim diyorsun 2 kişi ekleyince 20 mi oluyor
Gördüm dost sayfa sayfa geldiğim için sayfa atlayınca liste siliniyordu onu atıp sayfalara dewsm ettim bu nedenle erken attım listeyi ? Başka sorunuz ?

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
355
123
43
Dostlar ben forumda 8 senelik üyeyim bu forumda beni tanımayan üye yoktur kimi secsem tanıdık olacak zaten :) lütfen banada biraz saygı gösterin ben adilmolmaya çalıştım elimden geldiğince
Hiç adil olmadin kardeşim çok ayıp ettin daha diyecek bişey yok yok 500 mesaj altı fazlA atmiyoz diye aktif fegilmiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...