- 2,298
- 488
- 83
DÖMSŞNDÖHASNDKASLDJKSLADJSAKLJSLAMLMLŞKLŞKLŞKLŞKLŞKLŞKLŞLKASKDAŞSLDKSAŞLDKSLAŞDKLŞQWOPDKJWQPDIWQ2OPDIWQPODQIWOPDWIQDWQDQDWQDQDWQDQW
.Yok dost adam dağıtıcı seçecek yazmış zaten yeni gördüm eyvallah
Knk bende yokum ekleseydin yaSenide uaziyorum son
sende kendi kadron ile dolandırıclık yapıtorsun ve burada hak mı arıyorsun alla sen ne adamsın ya@Bernardo1 adam kendi kadrosuna dağıtıyor .d
Ben motor üzerinde takip ettim ayıp günah 😂😂Kadro derken dost bu listeye beni tanımayan adam çoktur yinede sen bilirsin
Dost dağıtım nasil yapcan zor olmasın 20 kisiSenide uaziyorum son
Kanka benSenide uaziyorum son
Aynen öyle @BeşiktaşHaksızlık değil de usta ilk 50 kişiden 20 kişi ne demek biliyor musun çekiliş dmek çekiliş sitesinden oradan kafaya göre 20 kişi seçmek dmek değil yanlış anlama
Kaç kere yazdık sana aga konunun başından beri burdayim ilk on beğenide dahi varım burda olmayan adamları aldın bizi almadın listeyeSenide uaziyorum son
Aynen öyle 😂Boşverin tartışmayın 250 TL değil mi mk
Eyvallah bastacisin. İkinci beğenen olmam.lazimdi galiba 🤣Senide uaziyorum son
Dost çok özür dilerim konu içinde adamın kendi mesajı var sen secersin dedi bende seçtim ..Haksızlık değil de usta ilk 50 kişiden 20 kişi ne demek biliyor musun çekiliş dmek çekiliş sitesinden oradan kafaya göre 20 kişi seçmek dmek değil yanlış anlama
250 değil mevzu listeye bak hepsi kendi muhabbet ettiği adamlarBoşverin tartışmayın 250 TL değil mi mk
Aynen öyle 250 lira için kalp kırmayın ama bi daha kine beğeniye de gerek yok herkes kendı dostunu alsın listeye tartışmada olmazBoşverin tartışmayın 250 TL değil mi mk
Benide ekle renktasÇekiliş yok dost adam bana ilk 50 kişiden 20 seç dedi bende seçtin bubarda sende varsın senide ekleyim listeye unutmuşum seni özür dilerim
Ha sen seçildin sorun yok öyle mi .dAdama seçim hakkı tanındı adam da seçti neyin haksızlığı sen seçilince mi hak yerini bulacak ya sabır