http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Beeinvaan | 2 Maç 5.90 Oran

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
5.90

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,379
21,051
113
Evet gerçekten artık tatmin olmuyoruz. Pazar sabahı FB kırmızı çıkar, alkmar kg, Göztepe kg kuponu çıkardım 50 k ya 600 k civarı veriyordu. Ama dur kuponu beleşe getireyim dedim sabahın safahinda 50 k yi pic ettim sonra oynayamadım tabi
Aynen öyle kanka valla artık mutlu olamıyoruz tatmin olmuyoruz fazlasını istiyoruz çünkü dışarda bı boka yaramiyor artık 10 k lar 20 k lar

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,536
16,187
113
Aynen öyle kanka valla artık mutlu olamıyoruz tatmin olmuyoruz fazlasını istiyoruz çünkü dışarda bı boka yaramiyor artık 10 k lar 20 k lar
Tatmin olamıyoruz cunki bok gibi küçük yaşlarda bu illete düştük ve küçük yaşlarda yaşımızin çok üstünde büyük paralar elimize geçti, ve dışarda bazı insanların nasıl bok gibi paranın içinde yüzdüğünu gördük, bize yetmiyor o yüzden

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,268
6,913
113
Çekim yapalı bi 10 dk oldu dostlar
Keyif sigarası içiyordum D:
2 kişiye rool bakiyesi atarım
Gönül ister daha fazlası ama elimden gelen bu
Çok kaybettim son günlerde

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,541
38,651
113
3 gün once çok iyi kazandim dost slottan ama hepsi borca gitti ama borcum olmasa arada güzel kazançlar oluyor da salak gibi çok borca girdim
Zaten ne zaman yüksek vursak hep kenarda bi borcumuz oluyor dost bi anlamı kalmıyor
Benim hep öyleydi bi kere borçsuz harçsız vurduk o miktarlara alışık değildik geri verdik